Végre bemutatkozott a friss Vitality, itt az új csapat

Végre bemutatkozott a friss Vitality, itt az új csapat

Amikor ZywOo elkezdett angolul tanulni, már sejthető volt, hogy valami változás lesz.

Titkon azt reméltük, hogy még 2021 végén, a két ünnep között jönnek majd a legizgalmasabb átigazolásokról szóló hírek, de végül nem így történt. Akadtak azért példák az ellenkezőjére, hiszen shox immár hivatalosan is a Liquid játékosa, de  a java még csak most jön.

Tűkön ülve vártuk például, hogy milyen új felállás lesz a Vitality csapatánál, és most végre bejelentették. Ahogy arról a korábbi pletykák is szóltak, valóban egy dán trióval erősít a francia Vitality. Shox már a Liquidé, Kyojin kispadra került, XTQZZZ pedig ugyancsak új vizekre evezett.

Hármójuk helyére most az aranykori Astralis triója, zonic, Magisk és dupreeh érkezett. Érdekes, hogy egy dán trió, egy négyszeres Major győztes csapattól egy mindeddig a francia CS-t erőltető csapathoz vándorolt, de persze mindennek meg van az oka. Hogy pontosan mi vagy mik vezettek Magiskék átigazolásához, arról a következő cikkben olvashattok.

Egy biztos, a Vitality most 19-re húzott lapot. Vagy bejön és egy világverő ötös életútjának kezdetén állunk vagy óriási bukta lesz. Csak az idő lesz ennek megmondója, na meg persze az eredmények, amikre nem is kell már sokat várnunk. Az új Vitality első versenye az IEM Katowice lesz, amit teljes egészében élőben követhettek majd az Esport1 kommentátoraival, február 17. és 27. között.

Az új Vitality teljes felállása:

  • Dan "apEX" Madesclaire
  • Mathieu "ZywOo" Herbaut
  • Kévin "misutaaa" Rabier
  • Peter "dupreeh" Rasmussen
  • Emil "Magisk" Reif
  • Danny "zonic" Sørensen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!