Valorant pályák Fortniteban? Lehetséges!

Valorant pályák Fortniteban? Lehetséges!

A Fortnite világán belül is élvezhetjük a Riot Games fantasztikus pályáját

A Fortnite kreatív módja az évek alatt egyre csak fejlődött, és fejlődött, pont úgy, ahogyan az el is várható. Ez persze terepet biztosít minden olyan játékos számára, akik egyedi tervezéseiket szeretnék kiélni a játékban, vagy esetleg újra kreálni már valami meglévőt. Így történt ez a Valorant egyik legnépszerűbb pályájával Ascentel is. Mint tudjuk, ezen pálya elkészítése rengeteg tervezést, és fejlesztést kívánt a készülődő évek alatt, így nem csoda, hogy elnyerte egy szenvedélyes fiatal építész tetszését is.

A kivitelezés tökéletes, a méretarányok, anyagok, és textúrák egy az egyben hozzák a pálya sajátosságait, így szinte kijelenthető, hogy az alkotás teljes képmása Ascentnek. Ha valamiféle VALORANT élményre vágyunk a Forniteban, ez a tökéletes választás, hiszen mint minden kreatív térképet, ezt is lejátszhatjuk a „6386 6940 2913” kreatívkód használatával.

Egy biztos, Neverty7 hihetetlen magasra tette a lécet ezen “mű” megalkotásakor. Azt még nem tudjuk ugyan, hogy készül-e más hasonló minőségű munkák megalkotására, esetleg akár pont maradna a VALORANT tematikáján belül, de reméljük így lesz. Ameddig kiderül a válasz, próbáljuk ki saját magunk is Fortnite Ascentjét, és ha érezzük az ihletet, ne féljünk megpróbálni létrehozni mi is valami hasonlót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!