Bemutatkozott a VALORANT hamarosan érkező 18. ügynöke, illetve képességei is

Bemutatkozott a VALORANT hamarosan érkező 18. ügynöke, illetve képességei is

Egy trailer videóban mutatta be a Riot Games a játékba érkező új karaktert.

Azok után, hogy napokkal ezelőtt véletlen kiszivárogtatta a kilétét (miután a VALORANT Champions Finals nyitóünnepségén egy rövid videót is megosztottak róla), tegnap este hivatalosan is bemutatta a VALORANT 18. ügynökét a Riot Games. A fülöp-szigeteki származású Neonra ráadásul nem is kell túl sokat várni, hogy mérkőzéseinken őt választhassuk ki, személyében pedig egy olyan duelistet kapunk, akivel rendkívül gyorsan le tudjuk majd futni és szaladni ellenfelünket.

De milyen képességekkel is rendelkezik Neon?

Képességek

Sprint

Ahogy a trailerben is lehetett látni, Neon elrakja a fegyverét, így sokkal gyorsabban tud futni. Ezt pedig végül egy csúszással fejezi be, ezúttal már puskával a kezében.

Concussive Grenade

A következő képessége lehetővé teszi, hogy eldobjon egy gránátot, ami legfeljebb két falon megpattanva is irányt változtathat, mielőtt földet ér és felrobban. A terület, amin belül kifejti hatását, körülbelül KAY/O gránátjaiéval egyezik meg, annyi különbséggel, hogy nem megsebzik az ellenfelet, hanem inkább stunolnak.

Firewalls

A harmadik képesség gyakorlatilag ugyanaz, mint Phoenix ugyanilyen ability-je, annyi különbséggel, hogy Neon kettővel is rendelkezik. Ezt a kettőt maga mellett dobja el, egyfajta folyosót kialakítva, ezen tud ő és csapattársai is végigmenni.

Lightning finger guns

Neon az ultiját használva elektromosságot zúdít az ellenfélre. A trailer alapján ezt a sprint képességével együtt is tudja használni, valamint elég nagy sebzést is ki tud vele osztani, amellyel akár egy pillanat alatt is meg tudja ölni a kiszemeltjét.

Mikortól lehet Neonnal is játszani?

Az ügynök rögtön az Episode 4: Disruptionnel érkezik a játékba, amely még ebben a hónapban fog megjelenni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!