Hirdetés

Újabb találmánnyal rukkolt elő a gamer ágyat piacra dobó cég

Még egy eszközzel igyekeznek a kényelmes, fájdalommentes játékot elősegíteni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Még 2020 márciusában került be a hírekbe a japán Bauhutte cég, mikor piacra dobták gamer ágyukat, mellyel kényelmesebb módon tudja a játékos belevetni magát valamelyik virtuális világba.

Ugyanez a cég egy újabb innovatív ötlettel állt elő. A Hand Massager szintén hozzájuk köthető, melyet asztalodra téve csak arra vár, amit a neve is sugall. Maga az eszköz 15 légpárnával van felszerelve, amelyeknek intenzitását, illetve hatáskifejtésének helyét is be tudjuk állítani, illetve hogy milyen erőt is fejtsen ki. A gép ráadásul még a kezünket is fel tudja melegíteni, ez a funkciója leginkább egy-egy játék kezdetekor lehet hasznos, ha például fáznak az ujjaid.

Jelenleg ezt az eszközt csak Japánban lehet beszerezni, 150 amerikai dolláros (kb. 47 ezer forintos) vételáron. Bár ez az összeg magasnak tűnik, de aki sok időt tölt a számítógép előtt, azoknak hasznos kis eszköz lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!