Shroud elmagyarázza miért lesz Neon baromi idegesítő karakter

Shroud elmagyarázza miért lesz Neon baromi idegesítő karakter

Neon berobbanása Shroud figyelmét sem kerülte el.

Megérkezett a Valorant 18. ügynöke egyenesen a Fülöp-szigetekről! Nem véletlen, hogy az egyedi képességekkel megáldott hősről sok szó esett az elmúlt napokban, és végre saját irányításunk alatt is mondhatunk róla, talán valamivel objektívebb véleményt. De mi miért is akarnánk a sötétben tapogatózni, és véleményt formálni, amikor az ex Counter-Strike profi Michael ‘shroud’ Grzesiek megteszi helyettünk? A Twitch egyik legnagyobb tartalomgyártója elmondta gondolatait arról, hogy ez az új “őrült” karakter, hogyan is fog beilleszkedni a játékmenetbe.

A január 7-ei streamjében (amit azóta már feltöltött) kipróbálta az összes Episode 4 változtatást, de természetesen a fő atrakciót Neon kipróbálása jelentette. Néhány perc elég is volt ahhoz, hogy Shroud gyorsan megossza véleményét a nézőkkel.

„Úristen, ez a karakter őrült lesz. Nem hiszem egyébként, hogy ez az ügynök hihetetlen lesz a metában vagy bármiben” – mondta Shroud. „Nagyon szórakoztató lesz játszani, és valószínűleg bosszantó is.– mert olyan gyors!”

Azért a profi játékos még kiegészítette egy-két gondolattal a véleményét arról, hogyan kerülhet majd be az ügynök  a játék vérkeringésébe.

„Ez minden bizonnyal egy kocsma jellegű karakter lesz. Mint amikor bemész egy rangsorolt meccsbe, és vakon azt mondod, én Neonnal fogok játszani.” Megkérdőjelezte azonban azt, hogy az új ügynököt profi mérkőzéseken látjuk-e majd. „Játsszák-e majd versenyeken és hasonló sz*rokon? Valószínűleg nem. De ki tudja, talán?”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!