Újabb komoly jótékonysági célt tűzött ki maga elé MrBeast

Újabb komoly jótékonysági célt tűzött ki maga elé MrBeast

A TeamSeas után újabb grandiózus projektbe vágna bele a YouTuber, amellyel a rászorulókon szeretne segíteni.

Felfedte jövőbeli terveit Jimmy "MrBeast" Donaldson. Megalapította ugyanis Beast Philanthropy nevű jótékonysági szervezetét, amelynek célja, hogy 10 millió adag ételt osztana szét az arra rászorulók között.

A népszerű YouTuber a platformon már 88 millió feliratkozónál tart, a Dexerto 2021-ben a legjobb tartalomgyártónak is választotta, a nagyon sok munkát igénylő tervek pedig sosem álltak messze tőle: legemlékezetesebb projektje volt például a Squad Game (Nyerd meg az életed) játékainak megépítése, illetve a verseny lebonyolítása is 456 játékossal. Emellett a jótékonykodás is igen közel áll hozzá, több videójában is láthattunk példát rá, olykor pedig egy-egy humorosabbnak indult téma is kanyarodott már át önzetlenségbe, de ezen kívül is igyekszik jó példával elöl járni: TeamSeas nevű projektjének keretein belül például 13 ezer tonna szeméttől tisztították meg az óceánok vizeit.

A Beast Philanthropy január 12-én kezdődött el. A segíteni szándékozók adományait szívesen fogadják, ezen kívül viszont ők is tevékeny részt igyekeznek vállalni a szervezetben. MrBeast állítása szerint jelenleg 80 ezer adagot tudnak szétoszatni egy hónapban a rászoruló embereknek, viszont abban reménykedik, hogy a nézők és más tartalomgyártók segítségével ez a szám el tudja érni az 1, vagy akár a 10 milliót is a közeljövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)

Kövess Minket!