Hirdetés

Újabb komoly jótékonysági célt tűzött ki maga elé MrBeast

A TeamSeas után újabb grandiózus projektbe vágna bele a YouTuber, amellyel a rászorulókon szeretne segíteni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

Felfedte jövőbeli terveit Jimmy "MrBeast" Donaldson. Megalapította ugyanis Beast Philanthropy nevű jótékonysági szervezetét, amelynek célja, hogy 10 millió adag ételt osztana szét az arra rászorulók között.

A népszerű YouTuber a platformon már 88 millió feliratkozónál tart, a Dexerto 2021-ben a legjobb tartalomgyártónak is választotta, a nagyon sok munkát igénylő tervek pedig sosem álltak messze tőle: legemlékezetesebb projektje volt például a Squad Game (Nyerd meg az életed) játékainak megépítése, illetve a verseny lebonyolítása is 456 játékossal. Emellett a jótékonykodás is igen közel áll hozzá, több videójában is láthattunk példát rá, olykor pedig egy-egy humorosabbnak indult téma is kanyarodott már át önzetlenségbe, de ezen kívül is igyekszik jó példával elöl járni: TeamSeas nevű projektjének keretein belül például 13 ezer tonna szeméttől tisztították meg az óceánok vizeit.

A Beast Philanthropy január 12-én kezdődött el. A segíteni szándékozók adományait szívesen fogadják, ezen kívül viszont ők is tevékeny részt igyekeznek vállalni a szervezetben. MrBeast állítása szerint jelenleg 80 ezer adagot tudnak szétoszatni egy hónapban a rászoruló embereknek, viszont abban reménykedik, hogy a nézők és más tartalomgyártók segítségével ez a szám el tudja érni az 1, vagy akár a 10 milliót is a közeljövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés