GTA 6: Újabb pletykáknak adott erős alapot a Rockstar Games egyik állásajánlata

GTA 6: Újabb pletykáknak adott erős alapot a Rockstar Games egyik állásajánlata

Egy, a Rockstarnál meghirdetett pozíció azt sugallja, hogy valami nagyra készül a fejlesztőgárda, pont akkor, amikor a GTA 6-tal kapcsolatban ismét egyre több pletykáról olvashatunk.

Nem mondhatni, hogy túlságosan kellemesen fog visszaemlékezni a Rockstar Games a 2021-es évre. Előbb a GTA Trilogy felújított változata váltotta ki a közösség felháborodását, később pedig a Grand Theft Auto 5 next-gen konzolokra, azaz a PS5-re és Xbox Series X|S-re bejelentett verzióját halasztották el 2022-re.

Ezek után nem nagy meglepetés, hogy a rajongók már a sorozat következő része, a Grand Theft Auto 6 kapcsán szeretnének minél több mindent megtudni. Erről jelenleg hivatalos bejelentés még nincsen, azonban számtalan, nem feltétlen megalapozatlan teória született már a játék kapcsán (egy részét azóta az idő cáfolta meg, például abban az esetben, mikor egy 2021 decemberi időpontra következtettek a GTA Trilogy trailere alapján). Egy Twitter-felhasználó azonban felfedezett egy álláshirdetést a Rockstar Games oldalán, amelyben olyan új kollégát keresnek, aki tapasztalt "interaktív digitális szórakoztatásra" alkalmas weboldal készítésében.

"Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy valami nagy marketingmunkára vesznek fel [új alkalmazottat]. Interaktív weboldallal kísérleteznek, például olyan módon, hogy ellátogatsz egy honlapra és ott valamilyen "élményben" lehet részünk." - áll a posztban.

Tény és való, az álláshirdetés emellett elvárja, hogy a jelentkező a vizuális megjelenésért felelős kollégákkal összedolgozva működjön együtt a marketinges csapatokkal.

A GTA 6-ról azonban több, akár egymásnak is ellentmondó pletykáról is olvashattunk. Az egyik szerint (amelynél a hírt megosztó belsős forrásokra hivatkozott) akár már idén bejelenthetik a játékot, de olvashattunk már 2024-2025-öt említő szivárgásokról is. Az ilyen pletykákat érdemes mindig fenntartásokkal kezelni, azonban ha a fenti álláshirdetésnek közvetlenül van köze a GTA 6-hoz, akkor van rá esély, hogy akár idén konkrétumokról számol be a fejlesztőgárda.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!