Élesedik a Y6S2 patch, ami hoz egy fontos védelmi frissítést is a játékba

Élesedik a Y6S2 patch, ami hoz egy fontos védelmi frissítést is a játékba

Mostantól telefonszámra is szükség lesz a rankedhez, így harcolnának a csalók ellen a fejlesztők.

Nem váltja meg a világot a Year 6 Season 2 frissítése bár lehet, hogy mégis, legalábbis egy fontos kérdésre igyekszik vele választ adni a Ubisoft. Mi lesz a csalókkal? Egyre több játékos életét keserítik meg, és ezalól a Rainbow Six: Siege sem kivétel. A kiadó most új módon próbálja meg felvenni velük a harcot. Korábban egyébként írtunk már az updateről, ezért most újfent nem tennénk ezt meg, ha kíváncsiak vagytok a tartalmára érdemes belenéznetek az alábbi cikkbe:

A patch január 25-én élesedik, és innentől kezdve a randked meccsekhez telefonszámra is szüksége lesz minden játékosnak. Ha szeretne játszani ezzel a móddal persze. Bár ezzel a manőverrel sem lehet majd teljesen kizárni a csalókat, a Ubisoft mégis abban reménykedik, hogy ez lassítja a csalók visszatérését a kitiltás után és talán hatékonyan megtizedeli a smurfölést is. Ehhez keressétek a fiókotokban az Account Information fület, és ott a Recovery Phone Number résznél tudjátok hozzáadni a számotokat a Ubisoft Connect applikációban.

Miután a közösség egy ideje már neheztel a Ranked állapota miatt, itt volt az ideje, hogy valami kézzelfogható fejlesztést is végrehajtson a kiadó. Sosem egyszerű egyébként a csalókkal harcolni, hiszen néha olyanok, mint a World War Z hordái, egyfolytában csak ömlenek, szinte nem lehet őket megállítani, de azért lassacskán születnek olyan megoldások, melyek elveszik a kedvüket. Talán ez a most bevezetett újdonság is ilyen lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó ötlet a telefonszámos védelem?

  • 13 %
  • 88 %