Minecraftos Jett ACE – Igen, most már ilyennel is találkozhatunk!

Minecraftos Jett ACE – Igen, most már ilyennel is találkozhatunk!

Egy Valorant játékos nemrégiben újraalkotta Havent a Minecraftban, és megölt öt zombit, hogy megszerezze az első Minecraftos Valorant ászt.

A Valorant egy intenzív FPS-játék, amely csapatmunkát, és jó koordinációt igényel a különböző képességekkel rendelkező ellenségek legyőzéséhez. A versenyszellem miatt gyakran igazán izgalmassá, illetve stresszesé válhat egy-egy meccs, amit sok játékos kisebb nagyobb pihenőkkel tud kordában tartani. De mi is lehetne jobb kikapcsolódás egy vérre menő küzdelmek közepette, mint egy másik játék, valami ami sokkalta inkább megnyugtató, mintsem idegölő. A Minecraft, a Valoranttal szemben vitathatatlanul minden idők egyik legpihentetőbb játéka. Ha úgy tartja kedvünk, még a szörnyeket is kikapcsolhatjuk és kedvünkre építkezhetünk, ezzel kiélve kreativitásunk végtelen palettáját. Mivel a két játék elég különböző, Kurobekuro nemrégiben kombinálta ezeket, hogy valami újat alkosson – így készült el egy elég zavaros, de egyben igazán lenyűgöző Haven utánzat is a Minecraftban. 

Kurobekuro tegnap közzétette Redditen klipjét, amelyben a Minecraft Haven térképet mutatja be működés közben, amin Jett Minecraft-féle változatát használja a map meghódításához. A kikapcsolódás részesei lettek Jett ikonikus kései, a dash és az Updraft képesség is. A felhasználó megtisztította az A-lerakót és megölt négy zombit útja során, mielőtt egy utolsó gyilkossággal megszerezte az ászt B-Main közelében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!