Már meg is bukott az R6S új telefonszámos védelmi rendszere

Már meg is bukott az R6S új telefonszámos védelmi rendszere

Az újonnan bevezetett intézkedés két napig sem bírta, egyszerűen nem lehet bírni a csalókkal.

A Ubisoft kiadta a Y6S.2-es frissítést, amelyben egy új védelmi vonalat is felhúztak, így aki rankedezni akar, annak hozzá kell kapcsolnia a telefonszámát is a Ubisoft Connect alkalmazáshoz. Ennek a közösség egy része örült, hiszen szemmel láthatóan most már felvette a harcot a csalókkal szemben a kiadó, mások pedig úgy gondolták, hogy ez az ő életüket fogja megkeseríteni és nem pedig a játéktól rettenti el a nem kívánatos személyeket. Sajnos utóbbiaknak lett igaza és erre nem is kellett sokat várni. Két nap sem igazán telt el és máris összehoztak egy megoldást, ami olcsó és seperc alatt lehetővé teszi egy új felhasználói fiók hitelesítését ranked meccsekhez.

A metódus szerint egy Discord bot kreál egy telefonszámot, amit simán hozzá lehet csatolni a fiókhoz, és még szöveges üzenetet is tud fogadni az alkalmazás révén. Ezt mindössze centekért árulják, tehát még csak nem is kell nagy költségbe vernie magát annak, aki igénybe veszi a szolgáltatást. Ha pedig tiltják az egyik fiókját, seperc alatt vesz egy másik számot és máris folytathatja a csalást a rangsoroló meccsekben.

Úgy tűnik tehát, hogy ez egy soha véget nem érő harc a csalókkal szemben. A kérdés továbbra is költői, miért éri meg egyszerűen ennyi áldozatot hozni a csalások miatt valakinek? Ahelyett, hogy megtanulna játszani és úgy élvezné az összecsapásokat. Bár tény, illegális eszközökhöz nyúlni és úgy ledarálni az ellenfelet hatalmas élmény ugyebár... jah nem. Sajnáljuk a céget is, mert ez nem csak a Ubisoft életét keseríti meg, gyakorlatilag nincs olyan fejlesztőcsapat, akik ilyen vagy olyan formában ne szembesülnének a csalók pofátlan stílusával és megoldásaival, igazán hatékony megoldás pedig nem nagyon létezik jelenleg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!