VALORANT: Icebox változások és az érkező Yoru rework

VALORANT: Icebox változások és az érkező Yoru rework

A Valorant Episode 4 a későbbiekben jelentős Icebox-módosításokat tartalmaz, ahogy Yoru is megérkezik nemsokára.

Az adatbányászok átkutatták a játék fájljait és nagy kiegészítéseket tártak fel. Mind az A-, mind a B-site-on nagy javítások zajlanak, beleértve a sárga konténer, a garázs és egyebek módosításait. Icebox igazán megosztó map volt a Valorant közösségben – már azóta, hogy a játékosokat az első epizódban a zord orosz terepre szállították. Néhány módosításon át is kellett esnie a játszhatóság növelése érdekében, de az eddigi legnagyobb átalakítás még csak most, az epizód 4-ben következik. Az adatbányászok jelentős változásokat fedeztek fel Iceboxon a játék fájljaiban a Valorant 4.02-es patch után és ezek hamarosan útnak is indulnak. Az ismert szivárogtató floxayyy képeket osztott meg az A és B-site-ról, illetve a térkép más részein bekövetkező változásokról.

A B-oldalon található sárga szállítókonténer (Yellow néven ismert) elfordul, hogy eltakarja a kellemetlen szögeket és egy új dupla dobozt rögzítenek a default plant közelébe, ezzel segítve a spike védelmét. A B-oldalon található kunyhót is bezárják, hogy megpróbálják növelni a plantelési lehetőségek számát, miközben kicsit megfékezik Sage dominanciáját is. Az A-oldalon támadókat segítő erősítést a Pipes-on eltávolítják, hogy innen már ne lehessen peekelni, míg a védők előnye megmarad. Az A-Screens ajtaját középen szintén zsugorítják és maga az oldal is sokkal kevésbé lesz nyitott. Az utolsó jelentős változás Garage-ben található a támadó oldalon B-Site felé. A második kijárat a kivágás felé tolódik, teljesen megváltoztatva a rálátást. Számos kisebb változtatást is végrehajtanak a térkép néhány nagy fojtási pontjának csökkentése érdekében.

Ez mind része a Riot azon tervének, hogy új tartalom kiadása helyett jelentős ügynök- és térképmódosításokkal javítsa a Valorantot az Episode 4 Act 2-ben. Yoru régóta várt feldolgozása végre megérkezik a 4.04-es patch-ben, és számos egyéb életminőségbeli változás is várható. Hogy a változtatásokat pontosan mikor eszközölik, az még kérdéses. Mivel azonban a PBE-szerverek február 4-én újra megnyílnak, nem tart sokáig, amíg a játékosok kipróbálhatják az új megjelenésű Iceboxot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!