Visszatérítést követelnek a Tigris skincsomag vásárlói

Visszatérítést követelnek a Tigris skincsomag vásárlói

A Valorant játékosokat csalódás érte, amiért visszatérítést követelnek, miután a hiányzó funkciókkal ellátott holdújévi Tigris skinek piacra kerültek. A Leaks egy új közelharci animációt mutatott be, ami nem került be az élő játékba.

A Holdújévi ünnepség beindult a Valorantban az új Tigris skin vonal megjelenésével, amely február másodika óta elérhető a játékosok számára. A Tigris éve ihletett kozmetikumok szokás szerint nem túl olcsók, de eddig nem is a legdrágább skin csomag. Összesen 5100 VP-ért juthatunk hozzá. A gyűjtemény az Operator, a Phantom, a Spectre, a Bucky és a Melee skineket tartalmazza. A matt fekete testen csillogó arannyal és izzó piros díszítéssel felszerelt fegyverek, első körben magával ragadta a játékosok tekintetét is.

A korai kiszivárogtatások azt is jelezték, hogy a csomag tartalmazni fog egy új közelharci animációt, ahol a játékosok egy nagy csuklómozdulattal húzzák ki a kardot, mielőtt meglendítenék azt. A skin élesbe adása után azonban a játékosok csalódottan vették észre, hogy ez a gyakorlatban már nem valósult meg. Néhányan az animáció kiszivárgása alapján vásárolták meg a skineket, és most visszatérítést követelnek.

„Megveszem a kardot, és nincs se animációm, se pörgetésem, amikor előveszem.” – mondta egy játékos. „Annyi lehetőség rejtőzne pedig benne, hogy a játék egyik legjobb skinje lehessen, de animáció nélkül, pénzt se ér az egész." - tette hozzá egy másik.

Dataminer floxayyy, aki felfedte a játék fájljaiban rejtőző animációt, megszüntette a kiszivárogtatást, és a skinek élesbe adása után közzétette, hogy „ez kínos”. Nem világos, hogy a hiányzó animáció szándékos-e, vagy a Riot egyszerűen elfelejtette engedélyezni azt. A Tigris skinline sem tartalmaz Radianite pontokkal megvásárolható VFX vagy SFX frissítéseket, bár ezt a megjelenés előtt már megerősítették. Ha valaki mégis megvásárolná a csomagot, akkor annak tudatában tegye, hogy nem számíthat csilivili animációkra. Ez a kard-animáció azonban egy jövőbeli közelharci skinnel is megjelenhet, szóval tartsuk nyitva a szemünket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!