VALORANT: A népszerű sorozat egyik játékát idézték fel egy profi mérkőzés szünetében

VALORANT: A népszerű sorozat egyik játékát idézték fel egy profi mérkőzés szünetében

Érdekes és vicces módját választotta a csapat, hogy elüsse az időt a kényszerszünet során.

2022. február 6-án ért véget a VALORANT Champions Tour 2022: Game Changers EMEA Series 1. A tornán vigaszágas-kieséses rendszerben mérkőztek meg a csapatok, amelynek a vesztes ági elődöntője egy vicces jelenetet is hozott.

Ezen a Best of 3 találkozón a noOrg és a TENSTAR Nova csapott össze, ahol a párharc második mérkőzésén, Breezen egy technikai szünetet kellett tartani a noOrg egyik játékosának technikai problémái miatt. Az ellenfél TENSTAR Nova pedig elég érdekes módját választotta annak, hogy elüsse a kényszerszünet miatti időt: a Netflix népszerű dél-koreai sorozatából, a Squid Game-ből (Nyerd meg az életed) az egyik játékot, a Piros lámpa, zöld lámpát játszották le.

Erről egy klipet is megosztottak Redditen, amely a cikk írásakor 9 ezer kedvelésnél tart már. A klip alább megtekinthető:

A klip nemcsak a közösség tetszését nyerte el, többen hiányolták is a hasonló jeleneteket a versenyekről, mások pedig ebből ihletet merítve szívesen látnának egy olyan módot a játékban, melyben egyedi pályákat lehetne készíteni és ezeken játszani.

A mérkőzést végül a TENSTAR Nova nyerte meg 2-0 arányban, akik ráadásul nagyon kört sem engedtek a noOrgnak: Binden 13-2, Breeze-en 13-3 lett a javukra. A versenyen a G2 Gozen végzett az élen, a döntőben 3-1-re felülmúlva a Guild X-et, a TENSTAR Nova pedig 3. helyen zárt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!