CS:GO: FalleNékkel térhet vissza az OpTic – pletyka

CS:GO: FalleNékkel térhet vissza az OpTic – pletyka

A játékosok utalgatásai és egy régi belső forrás is az OpTic irányába mutatnak, de H3CZ komolyan a brazilok miatt térne vissza a CS:GO-hoz?

Újabb név, méghozzá az OpTic Gamingé merült fel a Last Dance (avagy Utolsó tánc) nevű brazil CS:GO csapat körül, mint lehetséges szervezet. FalleNék utolsó próbálkozása s1mple (és igazából a teljes szakma szerint) semmit sem ér majd, de Brazíliát nagyon szeretnék különböző orgok a saját piacukká tenni, ezért HECZ talán eljátszik a gondolattal. Mindenesetre is, ezen a ponton semmi sem biztos, csak hogy FalleN az USA-ban tárgyal valahol a jövőjükről, miközben különböző utalások történtek már a Green Wallra, vagy legalábbis a zöld színre az elmúlt napokban – ez pedig kevés fontos orgot jellemez.

Mégis mi a helyzet a Last Dance-szal? – kérdi mindenki. Amikor bejelentették néhány héttel ezelőtt a FalleN–fer–fnx-összejövetelt, akkor az Imperial nevű org tűnt a befutónak. Most meg hirtelen már az OpTic visszatérése is asztalra került egy régebben megbízható forrás szerint, aki gyakran számolt be a szervezet CS:GO csapatainak igazolásairól, amikor volt még nekik ilyenjük. Ezt erősíti a tény, hogy FalleN a pletykával egyidőben elutazott az USA-ba a Last Dance sorsáról tárgyalni, amiről Instagramon számolt be. Itt azt írja, hogy "megoldani" megy a Last Dance-t, tehát akár az is lehet, hogy napokon belül be is jelentik a szervezetet, amivel most aláír.

2019 őszére az akkoriban már dánokkal futó, egykor szebb napokat is megélt org játékosai elszivárogtak, az OpTic új tulajai az MIBR brandre fókuszáltak inkább, és azóta nem is nagyon hallhattunk felőlük a játék kapcsán. H3CZ néha elmondta azóta, hogy ő nagyon szereti a CS-t, és akar egy csapatot majd. De a tartalomgyártás mellett a teljesítményt sem mellőző OpTictól furcsa lenne pont a Last Dance-ra fogadniuk, ami köztudottan nem szereti az előbbit, és nem kínálja az utóbbit.

Mindenesetre is, a Last Dance tagjai finoman utalgattak arra az elmúlt napokban Reddit-felhasználók szerint, hogy valami készülhet. Bár ezeket nem szabad túl komolyan venni, mert boltz szerint egy zöld színű csapat világbajnokságot nyer idén, ami erős túlzás lenne. Pláne, ha ránézünk a világ legjobb öt csapatának felállására. FalleN viszont arról beszélt, hogy egy zöld kés skin jól mutatna pár nap múlva, ami azért nem annyira szürreális életcél, mint egy újabb Major bajnoki cím.

A Last Dance jelenlegi tagjai:

FalleN
fer
fnx
Boltz
VINI

peacemaker (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!