A Valorant 4.03-as frissítései összegezve

A Valorant 4.03-as frissítései összegezve

Letisztultabb Brimstone ulti, élvezhetőbb Deathmatch. Íme a 4.03-as patch legfontosabb változtatásai

Annak ellenére, hogy a Riot Games nagy lendülettel indította el a Valorant Episode 4-et, a későbbi javítások viszonylag egyszerűek voltak, és teljes mértékben a játékmenetre összpontosítottak, ami talán nem is feltétlenül egy rossz dolog. A 4.03-as patch is hasonló mintát követ, a Deathmatch mód számos aspektusának javítására összpontosítva, valamint az Amerikai Controller Brimstone, néhány QoL-buffot kapott ikonikus ultimate képességéhez. Az alábbiakban a Valorant Patch 4.03 jegyzetei találhatók a Riot Games jóvoltából:

Brimstone

Végső képessége nem enged át mostantól vizuális hatásokat, tehát aktivitása közben nem láthatunk majd keresztül rajta vakításokat, felderítő nyilakat és ellenséget sem.

Deathmatch

Eltávolították és bizonyos esetekben áthelyezték a „veszélyes” spawn helyeket. Továbbfejlesztett spawn logika és spawn elhelyezés, ami növeli annak valószínűségét, hogy ellenséges játékosokkal mihamarabb találkozzunk. A spawn logika most a vereségtől távolabb lévő újraszületési helyeket részesíti előnyben. Kijavították azt a hibát, amely miatt a bemelegítési fázis nem használta megfelelően a spawn logikát. Respawn Time Csökkentett: 3s >>> 1,5s

AFK

Frissített AFK észlelés a játékban, hogy elriassza a játékosokat a játékmódokban gyakorolt AFK XP farmolás taktikától.

Globális érvénytelenítés

A Globális érvénytelenítés akár 15%-kal javítja a CPU-hoz kötött lejátszók alapteljesítményét. A CPU-hoz kötött lejátszók általában közepes és magas teljesítményű gépek. Ezek a számok a PBE-től két hétvégén (január 22–23. és február 5–6.) gyűjtött adatokon alapulnak. Bár azt várjuk, hogy a játékosbázis nagy része profitál majd ezekből az előnyökből, a géped teljesítménye változhat.

Játékrendszer frissítések

Hozzáadott lehetőség lett a legerősebb fegyverhez való visszatérés. Mostantól visszatérhetünk a legerősebb fegyverünkhöz mindössze egyetlen gombnyomással, amikor megnyomjuk az „Utolsó használt elem felszerelése” opciót. A bekapcsoláshoz lépjünk a Beállítások >> Vezérlők >> Eszközök menüpontra és válassszuk a „Prioritize Strongest Weapon”-t.

E-sport funkciók

A lövedékkövetés mostantól rögzítve van a megfigyelők számára. Megfigyelő beállítások hozzáadva az Ügynökportré be- és kikapcsolásához.

Bugok

Chamber Headhunter és Tour de Force képességének vizuális elcsúszása javítva. Viper ultimate képességének javítása. (Egyes helyekről az egész belátható volt, bizonyos területekről a kiterjedése kisebb lett, és nem terjedt tovább az ajtókon.)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!