Nagy meglepetésre a G2 visszahozta Mixwellt aktív  játékos soraiba

Nagy meglepetésre a G2 visszahozta Mixwellt aktív játékos soraiba

Pár kedvezőtlen meccs után kispadra kényszerült, de most kapott egy újabb esélyt. Vajon sikerül élnie vele?

Oscar „mixwell” Cañellas ismét csatlakozott a G2 VALORANT csapatához, miután az elmúlt 30 napot a kispadon töltötte. A spanyol profi a francia Wassim „keloqz” Cista helyét veszi át, aki először januárban váltotta le őt. A roster megváltoztatása óriási meglepetést okozott a szakértőknek és a szurkolóknak egyaránt, mivel a G2 11 meccséből 10-et megnyert keloqz-zel, és olyan csapatokat győzött le az európai VCT-ben, mint az Alliance, a TENSTAR, az Excel és a SuperMassive Blaze. A változás mögött meghúzódó indokok egyelőre még tisztázatlanok.

Mixwellt eltávolították az aktív felállásból és helyét keloqz vette át, miután a VCT Europe: Stage One selejtezőjén, január elején a Vitality és az Alliance ellen vereséget szenvedtek. Úgy tűnt a veterán befejezte a G2-ban való karrierjét mivel azt mondta a kispadra kerülésekor, hogy nyitott minden ajánlatra amit érte tesznek. 2020 júniusa óta szerepel a G2-nál, amikor is a szervezet belépett a Valorantba, és ő az egyetlen tag az eredeti kezdő  névsorból, amelyet a G2 állított össze.

Most, hogy a spanyol visszatért a G2 aktív felállásába, a szurkolók még nem tudják, hogy újra ő lesz-e a meccseken belüli vezető, vagy csak bepickeli Jettet és az egyéni játékára összpontosít. Žygimantas „nukkye” Chmieliauskas volt a G2 csapatkapitánya az elmúlt mérkőzéseken. Mixwell február 26-án, szombaton tér vissza a BBL Esports ellen a VCT EMEA Challengers első szakaszában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!