VALORANT: Több ügynök is megsínylette az Act II érkezését

VALORANT: Több ügynök is megsínylette az Act II érkezését

Hárman is az Actváltás „áldozatai" között, kettő esetben azonban már javította a problémákat a Riot Games.

Március 1-jén vált élessé a VALORANT 4.04-es frissítéseamely többek között az Episode 4 Act II-t is elhozta nekünk. Pozitív változások mellett sajnos negatívumokból is jutott bőven, három ügynököt is rövidebb időre ki kellett venni a játékból bugok miatt.

Először Yoru volt az, akit elérhetetlenné tettek, ugyanis a Dimensional Driftje nem úgy működött, ahogy szerették volna. Később Astráról is kiderült, hogy a Starjait el tudja adni egy bug miatt, így később őt is kivették a játékból. Ma délelőtt aztán visszakerült mindkét ügynök – hogy aztán Cypher kerüljön ki a mezőnyből, az ő esetében azonban már nem részletezték a hiba okait.

Mindez talán azért is kellemetlen a Riotnak, mert a közelmúltban nyilatkozták, hogy új tartalmak helyett a meglévőek hibáinak javítására igyekeznek fókuszálni, amelyre az igyekezet látszik is, ellenben nem segíti a cég megítélését, ha minden javítás mellé további hibák érkeznek. Reméljük, Cypher gondjait is hamar orvosolják és nem kell sokat várni, mire ismét ki tudjuk őt választani mérkőzéseink előtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!