CS:GO: Edzőt cserél az Astralis a coach bug miatt

CS:GO: Edzőt cserél az Astralis a coach bug miatt

Ave helyét az akadémiacsapat mestere veszi át a következő hónapokban.

Váratlan edzőcserére szorul az Astralis az ESL Pro League és a PGL Antwerpen Major európai RMR-jai előtt. Gla1vék mögött zonic távozása óta Alexander ave Holdt állt. Azonban ő még 2018-ban visszaélt az azóta coach bugként elhíresült csalással, ami miatt az ESIC és a Valve is eltiltotta őt 2020-ban. Az előbbi szervezettől kapott hathónapos büntetését már letöltötte, de a kiadó konkrét Majorökre szóló tiltását még nem.

Az ESL Pro League-ben március 9-től ave helyét a csapat mögött Martin trace Heldt veszi át minimum a Major végéig a felkészülés részeként. Trace ezidáig az akadémiacsapattal, vagyis az Astralis Talenttel dolgozott együtt – ezt a feladatot a következő hónapokban ave látja majd el. Trace szintén tagja volt a nagyon sikeres dán mTw-felállásnak, ahol zonic és ave mellett játszott 1.6-ban.

Az Astralis RMR-os szereplése várhatóan szintén egy trükkel jöhet össze, hiszen a szabályok szerint az előző Majorről három játékos szükséges a direkt meghíváshoz. Az Astralis kezdőjében már csak gla1ve és Xyp9x maradt Lucky kispadra ültetése és farlig érkezése óta. Viszont ha Luckyval neveznek, de őt valamilyen indokkal kispadra küldik egy meccs után, akkor farlig szabályosan átveheti a helyét a teljes versenyre és az EU RMR LAN-ról kezdhetik a kvalifikációt a nyílt selejtezők helyett, ezzel kijátszva a rendszert.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!