Top 5: Fejlesztés alatt álló játékok, melyeket alig várunk

Top 5: Fejlesztés alatt álló játékok, melyeket alig várunk

Több játékmegjelenés is várható a közeljövőben, kigyűjtöttük az 5 legizgalmasabbat ezek közül.

Sok játékmegjelenésen vagyunk túl a közelmúltban, amelyek többségében inkább az a kérdés, mekkora mértékű annak pozitív fogadtatása. Vannak azonban azok a játékok, amelyek bejelentése talán kisebb-nagyobb meglepetést is ki tud váltani a közösségből, például mert nem számítottak rá, hogy a fejlesztők épp ezen a projekten dolgoznak. Cikkünkben igyekeztünk kigyűjteni 5 ilyen játékot, amelyek pozitív, emellett meglepett reakciót is kaptak a közösségtől.

5. Call of Duty: Warzone 2 & Modern Warfare 2

A soron következő Call of Duty-játék bejelentése a sorozat kedvelői között az egyik legjobban várt hír szokott lenni, az utóbbi időben az Activision azonban a Warzone „spin-off" címeiről rántotta le a leplet, azok megjelenése előtt néhány hónappal. Ezért hatott meglepetésként, hogy maga a Warzone, illetve egy korábbi rész, a Modern Warfare kap folytatást. Utóbbira lehetett még számítani, az előbbi hír viszont szinte a semmiből érkezett, a Warzone ugyanis mai napig is nagy népszerűségnek örvend. A Warzone 2-t ráadásul egy teljesen új motor hajtaná meg, így összességében is teljesen új játékélményben lehet része a CoD-kedvelőinek.

4. Resident Evil 4 Remake

A Capcom már-már legendás túlélőhorror-sorozatának egyik legkedveltebb epizódja, a Resident Evil 4 felújított változata is felkerült a listára. 2020-ban szivárgott ki, hogy folyamatban vannak a munkálatok, azóta pedig időszakosan kaptunk róla híreket. A legfrissebb pletykák szerint a Capcom még jobban ráfókuszálna a játék horrorelemeire, illetve a mellékszereplők is nagyobb fókuszt kapnának, de hogy mikortól is vethetjük bele magunkat, az továbbra is kérdéses, a jelenlegi állás szerint valamikor 2022-ben.

3. Metal Gear Solid 6

És a pletykák igaznak bizonyultak és nem látni, mikor fogynak el... 2019-ben ismerték el, hogy a játék fejlesztése megkezdődött, azonban Hideo Kojima nélkül. Ez a rajongókat meg is osztotta, sokuknak Kojima megegyezett a Metal Gear-sorozattal, akik azonban így is kitartanak a játék mellett.

2. Alan Wake 2

Még 2012 februárjában jelent meg az Alan Wake, amely aztán 2021-ben egy remastered verziót kapott, míg ugyanebben az évben a játék folytatását is bejelentették. Az első játék mára igazi klasszikussá vált, egyedi atmoszférájával sok olyan játékost is bevonzott, akik korábban nem is kedvelték talán annyira azt a műfajt, melyet a játék nyújtott. A sikerén felbuzdulva a fejlesztők bejelentették a folytatását, egyúttal megígérve, hogy még nagyobb fókuszt kap a horror. Sajnos így is sokat kell majd várnunk rá, 2023-ra várható a megjelenése, de reméljük, a közeljövőben hamarosan kapunk a játékmenetről is egy-két bemutató videót.

1. Számtalan Star Wars-játék

Kicsit furcsa, hogy nem konkrétan egy játék került a lista első helyére, amely „egy messzi-messzi galaxisba" kalauzol el minket, de nehéz igazából választani, főleg azok után, hogy már nem csak az EA fejleszthet a Star Wars-univerzumban játszódó játékot. A legironikusabb, hogy egy öt év múlva megjelenő játék körvonalazódik a legjobban, a Star Wars Eclipse, de nem csak erre számíthatunk. A Respawn a Jedi Fallen Order 2-n dolgozik jelenleg is, de ugyanúgy fejlesztés alatt áll egy stratégiai játék is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!