A Gambittől függetlenül folytatja VCT-szereplését a csapat

A Gambittől függetlenül folytatja VCT-szereplését a csapat

A 2021-es Masters Berlin győztes ötöse marad együtt, de más néven szerepelnek a VCT-n.

Twitter-posztban jelentette be a Gambit csapata, hogy VALORANT felállásuk tőlük függetlenül folytatja szereplését a VCT 2022-es kiírásában.

A Redgar – sheydos – Chronicle – d3ffo – nAts ötös így az M3 Champions név alatt fog szerepelni a folytatásban, utalva ezzel a tavaly szeptemberi, a Masters Berlin során elért aranyérmükre. A szervezet a közleményük szerint nehezen hozta meg a döntését, de szeretnék, ha az e-sport a folytatásban is inkább a versenyekről, illetve a sportszerűségről szólna, ezért nem állnának játékosaik sikeres szereplésének útjába.

A Gambit nemcsak a VALORANT csapatától válik meg, ugyanis egyes pletykák szerint a szervezet a teljes CS:GO felállását eladásra kínálja, ugyanis a Valve ikonikus FPS-ében is ellehetetlenült a Gambit szereplése a háború miatti szankciót hatására.

Azt nem tudni jelenleg, hogy a jövőben a VALORANT-ötös vissza fog-e térni a Gambithez. Így viszont a NaVi Gambit elleni mérkőzése mégis lebonyolításra kerül, mely március 16-án 16:00 órakor kezdődött el. Az M3 Champions ezt követően március 17-én lép ismét szerverre a BIG ellen, március 18-án pedig az LDN UTD ellen zárul szereplésük a csoportkörben; jelenleg 1 nyert és 1 vesztett mérkőzéssel, de kevesebb lejátszott találkozóval az 5. helyen állnak a 6 csapatos A csoportban, ahonnan a legjobb 3 bejut a rájátszásba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!