K&H MNEB-HO: Íme az 1. esemény zárt selejtezőjének továbbjutói

K&H MNEB-HO: Íme az 1. esemény zárt selejtezőjének továbbjutói

12 csapattal ezen a hétvégén veszi kezdetét a csoportkör, ahonnan 8 juthat tovább a rájátszásba.

2022. március 19-én került megrendezésreK&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 4. évadábanHungarian Open 2021-22: Tavaszi liga 1. eseményének zárt selejtezője. 16 csapat vehetett részt a verseny ezen szakaszában, ahová 4 csapat az Invitational tornáról, 12 pedig a nyílt selejtezőkről harcolta ki a részvételét a verseny ezen szakaszában.

A svájci rendszerű csoportkör 1. fordulójában két kiemelt csapat is vereséggel kezdett, a Scoopididup a Pite Pajtások, a The Duo Plus 1 pedig az ADPS ellen szenvedett vereséget. A Scoopididup számára azonban ez bizonyult az egyetlen vereségnek az egész napon, mert további 3 párharcát már megnyerte a csapat, így továbbjutott.

Elsőként azonban a Team Plague és a Future Esports örülhetett a részvételnek, ugyanis ők háromból három párharcot is megnyertek, így veretlenül zárták a selejtezőt. Második körben, egyetlen vereséggel zárt a Scoopididup, az Exhelp Gaming és az Alcohol Damaged Penguin Squad, ők is biztosították részvételüket a csoportkörben. Végezetül pedig a High Octane, az Insanity és az Afterglow Esports csapataival vált teljessé a csoportkör, az Invitational torna 4 legjobb együttesével, a Budapest Five-val, az MTK Budapesttel, a Spirit Gaminggel és a WiLD MultiGaminggel kiegészülve ez a 12 csapat vághat neki a csoportkörnek.

A zárt selejtező végeredménye, annak minden eredményével együtt (forrás: Liquipedia)

Az 1. esemény csoportköre március 26-án és 27-én kerül megrendezésre, ahonnan 8 csapat harcolhatja ki a rájátszásban való szereplését. A csoportkör mérkőzéseit a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben lehet figyelemmel kísérni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!