Breaking: Három évre írt alá Brollan a NIP-hez!

Breaking: Három évre írt alá Brollan a NIP-hez!

A fnatic korábbi sztárjával a Major bajnoki címeket célozná meg a NIP.

A NIP bejelentette Brollan leigazolását egy három évre szóló szerződés keretein belül. A hetek óta pletykált átigazolásról az IEM Katowicét követő napon a HLTV riportjából értesült a nagy közönség először, akkor állítólag 600 000 euróért vitte volna el őt a fnatictól a rivális – ez még őket is meglepte akkor.

Brollan érkezésével együtt nem derült fény még arra, hogy kinek a helyét veheti át a kezdőben, de vagy Plopski vagy phzy kerül a kispadra az RMR előtt. Krimz tweetjéből úgy fest előbbi. De Jonas Gundersen, a NIP CGO-ja szerint senki sem távozik. Device visszatérését sem erősítette meg az org. Ami viszont kiderült a bejelentésből, hogy a NIP Major győzelmeket szeretne elérni és Brollan ennek fontos részét képezi majd, mert olyan játékosnak tartják, akit évek óta figyel és szeretne minden komoly szervezet.

„Izgatott vagyok amiért a NIP-pel tehetem meg a következő lépést a karrieremben. Néhány játékossal régóta ismerjük egymást és úgy érzem itt az ideje velük közösen trófeákat szerezni.” – nyilatkozta a játékos.

A NIP legközelebb az ESL Pro League 15. szezonjának rájátszásában lesz látható, akkor még Brollan nélkül a roster lock miatt. Azt követően áprilisban kezdődnek a PGL Major Antwerpen RMR-selejtezők Bukarestben, ahol a nindzsák a B jelű EU versenyen játszanak majd várhatóan, de ez változhat attól függően, hogy az átigazolás maga miként befolyásolja a seedelésüket a többi csapathoz képest.

A NIP felállása

Fredrik "⁠REZ⁠" Sterner
Hampus "⁠hampus⁠" Poser
Nicolas "⁠Plopski⁠" Gonzalez Zamora
Patrick "⁠es3tag⁠" Hansen
Love "⁠phzy⁠" Smidebrant
Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin

Daniel "⁠djL⁠" Narancic (edző)

Nicolai "⁠device⁠" Reedtz (betegszabadságon)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!