VALORANT: Kiszivároghattak a titokzatos 19. ügynök képességei

VALORANT: Kiszivároghattak a titokzatos 19. ügynök képességei

Nagy hatással lenne a metára, ha az információk igaznak bizonyulnak.

Idén januárban csatlakozott a mezőnyhöz Neon, a VALORANT 18. ügynöke, a közösség pedig azóta is azt találgatja, hogy vajon mikor érkezhet, és mit tudhat a következő, 19. ügynök. Úgy néz ki azonban, hogy a karakter képességei kiszivárogtak egy képernyőfotón.

Az ügynökről ugyanis nem tudjuk sem a nevét, sem pedig a kinézetét, csak az alábbi grafikát kaptuk a Riot Games-től egy március 28-i blogbejegyzésben:

Ha igazak az értesülések, az új ügynök fedőneve a „Fejvadász" lesz, a képességei pedig kivétel nélkül az ellenfél jóval könnyebb megtalálásában segítik őt és csapatát. A képernyőfotó először Redditen látott napvilágot, rajta a 4 képességgel:

C - Prowler (300 kredit)

Kiküld egy lényt, amely egy egyenes vonal mentén haladva ellenfeleket keresne. Ezt a lényt tudnád irányítani is. Ha ellenfelet találsz, akkor a lény affelé fog mozogni, és ha elérte, az 3 másodpercig „nearsight" állapotba kerül.

Q - Seize (200 kredit)

Ezzel a képességével eldob egy gömböt, amely néhány másodpercig a levegőben úszik, majd földet ér. Ahogy talajt fog, ott marad, fél másodperc múlva pedig egy 7 méteres zónán belül pedig a közelben lévő ellenfeleket a középpontjához húzza. Ezen játékosok 75 „decay" sebzést kapnak, megsüketülnek és nem tudnak kimenekülni a zónából 5 másodpercen át.

E - Haunt

Ezzel a képességével eldob egy gömböt, amely 1.5 másodpercen át a levegőben úszik, majd földet ér. Ahogy talajt fog, ismét felemelkedik, és egy elpusztítható szemmé változik át. Ha a szem észrevesz egy ellenfelet, felfedi őt a csapatodnak és 12 másodpercig trail debuff hatás alá is kerül.

X - Nightfall

Az ultija több hullámban küld ki egyfajta ködöt. Ha az eltalál egy ellenfelet, az trailed és decayed állapotba is kerül, illetve megsüketül 12 másodpercig.

A képernyőfotó forrása nem tisztázott, így ezeket a híreket érdemes fenntartással kezelni, megvan az esély arra is, hogy végül egyik sem fog megegyezni az új ügynök bármely képességével. A tervek pedig menetközben is megváltozhatnak, biztosat így majd csak akkor tudhatunk meg, amikor maga a Riot Games számol be a karakterről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!