Izgalmasnak ígérkezik az Overwatch 2 Push játékmódja

Izgalmasnak ígérkezik az Overwatch 2 Push játékmódja

A fejlesztők újabb bejegyzéssel jelentkeztek a játék hivatalos blogján. 

Hosszú évek várakozása után nyakunkon az Overwatch 2 zárt bétatesztje, amit április 26-án kaparinthatnak meg a szerencsés kiválasztottak. Ahogy ilyenkor általában lenni szokott, egyre több részlet lát napvilágot a projektről és megszaporodtak a nem hivatalos információ szivárogtatások is. Legutóbb a Junker Queen karakter került a reflektorfénybe és egy leak azt állítja, hogy eddig teljesen kiaknázatlan játékmechanikákkal érkezik majd az új játékba. 

Szerencsére a hivatalos információk is folyamatosan érkeznek és a minap a fejlesztők egy új blog bejegyzéssel jelentkeztek, melyben a rendkívül izgalmasnak ígérkező Push játékmód árultak el néhány részletet. Az Overwatch 2-ben ugye elbúcsúzunk az Assault pályáktól (megérte évekig szurkálni a játékmódot jelképező Voodoo babát - a szerk) és a PvP meccsek már 5v5 formátumban zajlanak majd. Itt jön képbe a kötélhúzás szerű új játékmód, ahol a két csapat a pálya ellentétes oldaláról indul, céljuk pedig, hogy a középen álló robotért megküzdjenek és segítségével eltolják a csomagot az ellenfél térfelére. Korábban már láthattunk Push showmeccseket, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy néz ki egy ilyen összecsapás Overwatch League játékosokkal, indítsátok el az alábbi videót.

A  fejlesztés irányításáért felelős Aaron Keller szerint a játékmód sokkal gyorsabb lesz, mint például a Control vagy az Escort, az új pályák pedig sokkal nyitottabbak, így könnyebb megkerülni az ellenfelet. Érdekesség, hogy a Push csataterei teljesen szimmetrikusak, ezért a dizájnerek finom változtatásokat eszközöltek és oldalanként más színtónusokat használtak, hogy ne tűnjön nagyon egyhangúnak az egész. Kaptunk egyébként néhány új képet is a várható pályákról, ha kíváncsiak vagytok rájuk, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig galériánkat!

Ti várjátok már egyébként az Overwatch 2 bétatesztjének megjelenését? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Ti jelentkeztetek az Overwatch 2 bétatesztre?

  • 50 %
  • 50 %