Egy Overwatch 2 leak szerint így néznek majd ki Junker Queen képességei

Egy Overwatch 2 leak szerint így néznek majd ki Junker Queen képességei

Izgalmas, azonban nem hivatalos híresztelések érkeztek a készülőben lévő játékról. 

Az elmúlt néhány hétben igencsak felpörögtek az események az Overwatch 2 körül és a Blizzard bejelentette az április 26-án induló zárt bétát, kiszivárgott Doomfist kaszt váltása, ráadásul a készülő ping rendszerről is lerántották a leplet. Utóbbi funkcióra régen várnak már a játékosok és a látottak alapján úgy tűnik, a fejlesztők hallgattak a közösségi visszajelzésekre. 

Nemrég újabb izgalmas hírek érkeztek a játékkal kapcsolatban, ugyanis a korábbi Overwacth League edző, Félix ‘Féfé’ Münch Twitch közvetítésén beszélt a Junker Queen lehetséges képességeiről. Az információk alapján a karakter előreláthatólag a Tankok kasztját erősíti, képességei pedig a csapat kollektív gyógyításában is szerepet játszanak majd. Az alábbi információkat érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen a fejlesztők nem erősítettek meg semmit. 

A pletykák szerint a hős egy lefűrészelt csövű shotgunt használ elsődleges fegyverként, mindemellett viszont egy eldobható, bumeráng szerű kés is a palettájában szerepel, ami folyamatos vérző sebzést okoz az ellenfélnek találat esetén. Képességeket tekintve Féfé információi szerint a következőkre számíthatunk:

  • Csatakiáltás: Plusz életerőt és mozgási sebességet biztosít Junker Queennek és a csapattársaknak.
  • Vérontás: Területi sebzés, ami időleges vérzést okoz az ellenfélnek. 
  • Adrenalin lövés(passzív): A kiosztott vérzés sebzésből nyer vissza életerőt.
  • Tombolás(Ulti): Hasonló mint a Reinhardt Charge, azonban az eltalált ellenfeleket gyógyítás blokkoló effektussal látja el. 

Első körben izgalmasnak hangzik a leak, viszont játékmechanikai szempontból egyes képességek túlságosan erősnek tűnnek. Benne van a pakliban egyébként, hogy az információk nem a PvP, hanem a PvE mód alapján szivárogtak ki, vagy ismét szépen meg vagyunk vezetve egy kreatív rajongó által. Akárhogy legyen is, az idő majd eldönti, milyen képességekkel érkezik majd a Junker Queen. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok már az Overwatch 2 bétáját?

  • 56 %
  • 44 %