Hirdetés

Az IEM Dallas selejtezőin debütált az NBK nélküli MOUZ

Elkezdődtek az IEM Dallas kvalifkációi, az ESL bejelentette az amerikai LAN meghívott csapatait.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Hétfőn elindultak az IEM Dallas nyílt selejtezői, ahol többek között torzsi és a most már JDC-vel játszó MOUZ is a két kiadó hely egyikéért küzdenek. Az első napot sikeresen túlélték, de a mezőny továbbra igen vegyesfelvágott. A második nap nyitókörében a Sprout ellen játszanak majd Bo1-et 18:00-tól, utána pedig az Illuminar–INDE IRAE mérkőzés győztesét kell felülmúlni ebben a formátumban. Amennyiben ezen az alkalmon ki is esnének, nem kell csüggedni még, hiszen lesz egy második nyílt kvalifikációs alkalom is április 13-14-én.

Viszont ha elérnek az elődöntőkig, akkor az FTW, a gg go next qualy, a HAVU vagy a K23 valamelyikével már Bo3-ban csaphatnak össze. Ennek a győztese továbbjut a zárt selejtezőbe, ahol már pár fokkal keményebb ellenfelek lesznek: az Outsiders, a Movistar Riders, az Entropiq és a fnatic meghívás útján ebből a szakaszból indulhatnak. Extra nehézséget jelenthet az is, hogy innen csupán a legjobb két csapat jut tovább a LAN-ra.

Ami az amerikai LAN-eseményt illeti, a selejtezők kezdetével egyidőben az ESL bejelentette a meghívott csapatokat is: a FaZe, a Players, a Heroic, a NIP, az Astralis, a NAVI, a G2, az ENCE, a FURIA és a Vitality már biztosan ottlesznek, amennyiben a vízumok nem szólnak bele. Bár a Players (Gambit) felállás esetében vannak fenntartások, ahogyan a G2-nál is kérdéses m0NESY szereplése az USA-ban. A maradék hat helyet két-két európai és észak-amerikai csapat, valamint egy dél-amerikai és egy óceániai felállás csípheti el a következő hetek selejtezőin.

Az IEM Dallas május 30. és június 5. között lesz, egy héttel a PGL Major Antwerpen után. Az eseményt várhatóan élőben, magyar nyelven közvetíti az esport1tv a Twitch csatornáján!

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • DrSynclear 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  Wow
  0 0 Válasz
 • Yahoo 2 hónapja
  GG sikerült is... de ez is volt a várható a felhozatalból
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés