VALORANT: 21 éves korában elhunyt a Jett-mémről ismert játékos

VALORANT: 21 éves korában elhunyt a Jett-mémről ismert játékos

Tragikus hirtelenséggel hunyt el fiatalon a fülöp-szigeteki VALORANT-játékos.

A fülöp-szigeteki Lance Archilla édesanyja osztotta meg Facebookon azt a szomorú hírt, hogy fia 21 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt. A fiatal játékos halálának okát nem tudni.

„Köszönjük az emlékeket az elmúlt 21 évben. Mindig is egy nagy ajándék voltál számunkra, és az is maradsz" – áll az édesanyja posztjának szövegében.

Lance Arcilla egy régi videónak köszönhette népszerűségét. Ebben ő épp Oment irányította, de lelőtték, majd idegesen kérte meg csapattársát, hogy élessze fel őt. A gond itt az volt, hogy ezt a Jett-től kérte, akinek semmi ilyen képessége nincs, ezt Sage tudta volna legfeljebb megtenni. Ekkor született meg az ikonikus, mémmé vált mondat:

„Revive me, Jett!"

A VALORANT-közösség több javaslatot is megfogalmazott, hogyan emlékezhetne meg a játék Lance-ről. Az egyik javaslat szerint Omen egyszer-egyszer mondja ki ezt a mondatot, míg egy másik szerint áprilisi tréfaként Jett ultija eltérő lenne április 1-jén, és ha a csapatban egy másik játékos Oment irányítaná, akkor őt fel tudná éleszteni. Amivel viszont a legtöbben egyetértettek, hogy a Riot egy újabb spray-t adhatna hozzá a játékhoz a következő battle pass keretein belül, amely az elhunyt játékos előtt állítana emléket, a battle pass bevételének egy részét pedig a család kapná meg.

Nyugodjon békében!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!