Az Overwatch 2 fejlesztői bemutatták Sojourn képességeit

Az Overwatch 2 fejlesztői bemutatták Sojourn képességeit

Egy hangulatos kis előzetesben akció közben tekinthetjük meg a játék következő hősét. 

Egyre közelebb vagyunk az Overwatch 2 április 26-án induló zárt bétatesztjéhez és a fejlesztők ígéretükhöz híven folyamatosan fedik fel az új információkat a projektről. Tegnap például közzétették a játék következő hősének számító Sojourn eredettörténetét, melyből megtudhatjuk, milyen szerepet tölt be az Overwatch világában. 

Az Overwatch 2 vonaton egyébként nincsen fék és a Blizzard nemrég azt is bemutatta egy hangulatos videóban, mit tud majd Sojourn a gyakorlatban. A látottak alapján a karakterhez igencsak gyors játékstílus szükséges, viszont a képességei miatt nem feltétlenül egy flankerről, inkább egy élvonalban küzdő hősről van szó, aki megkeseríti a tankok életét. 

Sojourn fegyverének elsődleges módja egy szimpla energiagépfegyver, ami a kiosztott sebzés alapján tölti fel a másodlagos sínágyút energiával. A karakter egyik képességével gyorsan nagyobb távolságokra csúszhat és ugorhat, a Disruptor Shot pedig lassítja és sebzi az ellenfeleket egy adott területen. Az Ultimate tulajdonképpen folyamatosan túltölti a railgunt, így 8-10 nagy energiájú lövést adhatunk le. 

A karakter nem kerül már be az Overwatch alapjátékba, ezért ha szeretnétek kipróbálni, jelentkezzetek az Overwatch 2 zárt tesztjére ezen a linken. Az új pályák, játékmódok, illetve a felturbózott grafikai modellek mellett több hős is masszív átalakításokat kap majd a folytatásban, ezért ha Sojourn miatt nem is, a további az újdonságok miatt mindenféleképpen érdemes csatlakozni a bétához. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszenek Sojourn képességei?

  • 17 %
  • 83 %