Így fest egy meccs az R6S mobilos verziójában

Így fest egy meccs az R6S mobilos verziójában

Úgy is fel lehet fogni, hogy egy lebutított verziója a PC/konzolos változatoknak, de mégis meg lehet találni benne az izgalmat.

Az tény, hogy bármilyen okostelefonokat dobnak a piacra, a PC-k és konzolok teljesítményét még egyik sem képes még csak meg sem közelíteni, mégis egyre másra adják ki a videójátékfejlesztő cégek az adott játékuk mobilos verzióját. Alighanem egyetlen cél lebeg a szemük előtt ilyenkor, szeretnének még több rajongót szerezni maguknak és az adott franchisenak.

Alapvetően egyébként a Ubisoft azt tervezi, hogy a már látott játékélményt a mobilosokkal is megismertesse, de azért nem egy az egyben a már ismerteket szeretnék átültetni az új platformra. Erről korábban egyébként írtunk, hogy mit is akarnak beleimplementálni a telefonos címbe.

Az alábbi gameplay felvételen jó néhány kört letol egy játékos, több felhasználó viszont azt jegyezte le kommentben, hogy ez nem valami nagy durranás, sőt igazából nem méltó az R6S-hez. Ez a része szubjektív, miközben a pálya az még a Border egy régebbi változata, tehát több módon is eltér majd a mobilos R6S a PC/konzolostól. A játék indulásakor egyébként 10 operatár és ezen kívül még egy másik pálya lesz játszható, minimális átalakításokkal.

Pontos megjelenési dátuma még nincs a mobilos kommandós FPS-nek, de valamikor 2022-ben várható, hogy befut.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!