VALORANT: Változtatnának a játékosok a mérkőzéskeresési szabályokon

VALORANT: Változtatnának a játékosok a mérkőzéskeresési szabályokon

Egy apróbb változtatást szeretnének csak eszközölni a játékosok.

Újabb javaslatot fogalmazott meg a VALORANT-közösség a játék Subredditjén, ezúttal pedig a rangsorolt mérkőzéskeresési rendszerrel kapcsolatban osztották meg ötletüket. Egészen pontosan azt szeretnék, ha a Riot Games másik játékához, a League of Legends-hez hasonlóan a VALORANT-ban is lenne lehetőség teljes mértékben egyedül mérkőzést keresni.

A jelenlegi rendszerben a játékosok tudnak egyedül, illetve két-, három-, illetve ötfős partiban is meccset keresni, utóbbi esetben viszont mindenképp csak egy másik ötfős csapattal dob össze a játék. Ezzel viszont inkább csak problémákat látnak a játékosok.

„Visszatérő probléma, hogy egy olyan csapatom van, amely egyáltalán nem kommunikál, még írásban sem (Platinum / Diamond rankon). Tudom, hogy ezt sokan mások is tapasztalták, amikor egy 2 és 3 fős csapat Discordon például beszélget egymással, de a többiekkel nem."

A játékosok el is kezdtek beszélgetni arról kommentben, hogy érkezhetne a játékba egy olyan meccskeresési mód, ahol csak egyedül játszó játékosok vannak. Az egyik legfőbb érv emellett az volt, hogy sokak csak olyan barátokkal tudnának összeállni, akikkel túl nagy lenne a rankkülönbség, és így inkább egyedül próbálnának meg feljebb lépkedni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!