Új hősök és pályák érkeznek majd az Overwatch 2 bétájába, de a karakterek sem ússzák meg

Új hősök és pályák érkeznek majd az Overwatch 2 bétájába, de a karakterek sem ússzák meg

A Blizzard legutóbbi blogposztjában értékelte a teszt első hetét és beszámolt arról, mire számíthatunk a továbbiakban. 

Előző héten indult az Overwatch 2 PvP bétája és a Twitch dropoknak köszönhetően több millióan kaptak kulcsot, hogy beszálljanak a tesztelésbe. A fejlesztők rengeteg változtatást helyeztek el a játékban, megérkezett például az 5v5 formátum, a kötélhúzás-szerű Push játékmód, az új karakter Sojourn, továbbá temérdek hőst és képességet alakítottak át. A karakterekkel kapcsolatos újdonságokat az alábbi videóban tudjátok megnézni. 

A Blizzard egyébként árgus szemmel figyeli és monitorozza a tesztet, hogy minél több adatot tudjon begyűjteni a mérkőzésekről és tapasztalataikat nemrég egy blogposztban osztották meg a nagyközönséggel. A bejegyzés alapján a fejlesztőknek első körben az volt a céljuk a bétával, hogy a fent is említett 5v5 formátumra váltást és az új pályákat, továbbá a szerverek stabilitását leteszteljék. Itt elismerték, hogy további finomításokat kell eszközölniük a Push módon és az első frissítés hamarosan megérkezik, melyben átvariálják a karakterek erőviszonyait is. Mindemellett tisztában vannak vele, hogy a meccskeresési idővel nem elégedettek a játékosok és igyekeznek majd a problémát orvosolni. 

Érdekesség, hogy a fejlesztők is érzik, hogy a Support hősök túlságosan sebezhetőek az offtank hiánya miatt, főleg a flankerekkel szemben, ezért megemelik a passzív gyógyításuk mértékét, így növelve túlélési esélyeiket. Ezen kívül a sokat kritizált Scoreboard is át lesz alakítva, illetve visszatér az On Fire és a medál rendszer is. Végül, de nem utolsó sorban a Blizzard kiemelte, hogy egyelőre ez csak az első béta és a további tesztek során új, eddig nem látott hősöket és pályákat fognak bedobni a közösség számára, hogy minél több tartalommal jelenhessen meg az Overwatch 2 PvP része. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN ÉS AZ ERŐ LEGYEN VELED! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!