Így változtak meg a pályák fényviszonyai az Overwatch 2-ben

Így változtak meg a pályák fényviszonyai az Overwatch 2-ben

A fejlesztők úgy határoztak, hogy megkavarják az állóvizet és felfrissítik a csatatereket. 

Jelenleg is zajlik az Overwatch 2 PvP bétája és a fejlesztők korábbi ígéretükhöz híven nemrég elhelyezték az első frissítést a szervereken. A csomag rengeteg apró bugfixet tartalmazott, ráadásul több DPS karaktert is gyengítettek, a Supportokat pedig erősen buffolták, hogy növeljék túlélési esélyüket. Az átalakításokról az alábbi cikkünkben olvashattok bővebben. 

A Blizzard egyébként már korábban sem rejtette véka alá, hogy az Overwatch-ban megismert pályák átalakított formában érkeznek meg az új játékba és a teszt során már be is kerültek a megváltoztatott csataterek. A fejlesztők alapvetően csak a fényviszonyokat változtatták meg, az éjszakai Kings Row például nincs már többé, Dorado pedig fényárban úszik, ami első ránézésre nem csak furcsa lehet, de picit zavaró is. Egy redditor nemrég összehasonlította az új környezeteket, ha kíváncsiak vagytok az átalakításokra, kattintsatok az alábbi képre és fussátok át a galériát!

A játékosbázis egyébként nem feltétlenül van elájulva a változtatásoktól, mivel az új fényviszonyok bekavarhatnak a meccsek kimeneteleibe. Nekem például erős kékfény szűrő van a 144hz-s TN paneles monitoron és a naplementés Illioson konkrétan alig látok valamit az ellenfelekből, így vacakolnom kellett a beállításokkal a láthatóság javítása miatt. Titkos tipp a colour-blind funkcióval való játék, de ezzel rengeteget kell pepecselni ahhoz, hogy értékelhető eredményt kapjunk. Nektek hogy tetszenek egyébként az új köntösbe bújtatott csataterek? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszenek az Overwatch 2 pályák új fényviszonyai?

  • 20 %
  • 80 %
  • 0 %