Ingyen segít orgot találni a BNE-nek a riporter–műsorvezető

Ingyen segít orgot találni a BNE-nek a riporter–műsorvezető

Korábbi menedzseri tapasztalatait felhasználva igyekszik majd James Banks otthont találni a koszovói csapatnak.

James Banks riporter–műsorvezető lesz a Bad News Eagles menedzsere – jelentette be ő maga és a játékosok közösen. A koszovói csapat szervezet nélkül lejutott a PGL Major Antwerpenre, ahol rigoNnal készített interjút Banks mint a produkció riporteri feladait ellátó tagja. Állítása szerint ekkor tudta meg, hogy az edzőjük (stikle) egyszemélyben még elemző és menedzser is, ezért Banks felajánlotta segítségét a csapatnak ingyen, hogy levegye a terhet a válláról a fontos verseny alatt. A Major utáni cél, hogy szervezetet találjanak a HLTV top 30-as projektnek. Bankstől nem áll távol a menedzseri szerep, korábban az Alliance Valorant csapatával is dolgozott.

A BNE a nehézségek ellenére nagyon sikeres az utóbbi időben. A TWR Eastern European Mastersen keresztül bejutottak a BLAST Premier Spring Showdownra, ahol majdnem megverték a NIP-et az első körben. Ezután a csapat figyelme a bukaresti RMR felé fordult, ahol sikeresen vették az akadályokat és kijutottak életük első Major tornájára Antwerpenbe. A sikert követően a koszovói miniszterelnök is meglátogatta őket bootcamp közben, azóta is több helyi politikus nyilvánosan szurkol az országot az e-sport térképére feltevő csapatnak.

A Bad News Eagles az ENCE ellen játszott továbbjutási meccset tegnap este a Majorön, de kikaptak 2-0-ra (Dust2 16:13, Nuke 16:9). Viszont ma egy jóval gyengébb ellenfél, az MIBR ellen kell bizonyítaniuk rátermettségüket.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!