Beteg édesanyjával maradt a kórházban, ezért kirúgták csapatából a DotA2 játékost

Beteg édesanyjával maradt a kórházban, ezért kirúgták csapatából a DotA2 játékost

Hihetetlen bunkóságról tett tanúbizonyságot a Team SMG.

Michael Ross Jr., vagy ahogy mindenki ismeri őt, Ninjaboogie, már egy igazi DotA2 veterán. A maga 30 élvetévével és immár 10 éves profi karrierjével a legnagyobb DotA-veteránok között említhető. Az amerikai support játékos 2021 januárjában igazolt a Team SMG-hez, tegnap azonban váratlanul kirúgták.

Semmi előjele nem volt az elbocsájtásának, minden szurkolót váratlanul ért, sőt, mint utólag kiderült, őt magát is.

Sajnos Ninjaboogie élete az utóbbi 2-3 évben rendkívül megnehezedett, több tragédiát is átélt. Édesapja a COVID-19 egyik áldozata, halála óta pedig ő tartotta el családját, e-sportolói fizetéséből, eredményeiből. A napokban pedig újabb tragédia sújtotta a családot.

Édesanyja hosszú ideje küzdött a rákkal, a közelmúltban pedig már a végső stádiumban volt. Mindezt tetézte, hogy a hölgy a napokban agyvérzést kapott, kórházba került, ahol a családnak gyakorlatilag meg kellett békélnie azzal, hogy elveszítik szerettüket. Mindez éppen akkor történt, amikor a csapat bootcampre utazott volna, Ninjaboogie érthető okokból a családját választotta és édesanyjához utazott a kórházba.

Csapatát azonnal értesítette és azt is elmondta, hogy elutazik a bootcampre, pusztán pár nappal később, de még így is időben. Eltökélte magát a csapat és a játék mellett, de szeretne elbúcsúzni édesanyjától.

Három nap múlva, május 15-én a csapat úgy határozott, hogy Ninjaboogie nélkül folytatják, így már inkább ne is menjen a bootcampre. Twitteren megköszönték addigi munkáját és egyszerűen kitették őt a csapatból. Nincsenek szavak, melyek kifejeznének egy ilyen érzéketlenséget és bunkóságot, mint amilyet a csapat megengedett magának.

Az SMG azóta sem kommentálta az ügyet, Ninjaboogie viszont kijelentette, hogy nem hagy fel a játékkal. Folytatja karrierjét, hiszen édesanyja is ezt szerette volna, hogy fia újra a csúcsra érjen, hogy újra a legjobbak között játsszon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!