Operation Vector Glare: Hivatalos a debütálás időpontja

Operation Vector Glare: Hivatalos a debütálás időpontja

Operation Vector Glare a következő hónapban válik játszhatóvá.

A Rainbow Six Siege legújabb szezonja alig pár nap múlva mutatkozik be először. A hivatalos időpontok a Charlotte Major döntő napján lettek bejelentve.

Már hivatalos, hogy a legújabb operation június 7-én kerül be az éles szerverekre, míg teszt szerveren május 24-től játszhatóvá válik.

A teszt szerver nem csak egy kiváló módja annak, hogy a játékosok elsőként legyenek részesei az új szezonnak, de ezzel a fejlesztők munkáját is jelentősen megkönnyítik, akik így könnyebben találnak és javítanak ki hibákat. Ezek a hibák gyakran nyomást gyakorolnak a játékmenetre, ezért érdemes teszt szerveren játszani először.

Milyen változások jönnek az új operationben?

Operation Vector Glare többek között bemutat egy új támadót, Sens-et. Rajta kívül azonban több operátor is meg fog változni, legfőképpen Glaz-t formálják újra. Ezen kívül érkezik egy új Team Deathmatch pálya is. Bővebben itt tudsz róla olvasni.

Konzol játékosoknak van lehetőségük kipróbálni az új operationt?

Erre a válasz sajnos nem. Csak PC játékosok tudják letölteni a teszt szervert, ezért ha te konzolon játszol, meg kell várnod júniust, hogy számodra is elérhető legyen a frissítés. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!