K&H MNEB S4 R6S: Ma lezárul az alapszakasz, kiderül ki lesz a negyedik továbbjutó

K&H MNEB S4 R6S: Ma lezárul az alapszakasz, kiderül ki lesz a negyedik továbbjutó

Mindössze két pont különbség választja el őket, ma eldől melyik csapat jut a rájátszásba.

A mai nappal az alapszakasz végéhez ér az MNEB R6S-ligája. Összesen négy csapat kerül ki győztesen a csoportkörökből, ebből három hely már elkelt. Az utolsó hely azonban még kérdéses, ezért a spotért a mai extra meccsnapon csapnak össze. 

Két csapat maradt csak akik nem játszották le mind a 12 mérkőzésüket, a Békéscsabai E-sport Egyesület és a WiLD Multigaming. Mindössze két pont különbség választja el őket, jelenleg a BEE csapata áll a negyedik helyen 15 ponttal. Az idei szezon egyik sikeres csapatának könyvelhetők el, dinamikus játékukkal 5 győzelmet húztak be a csoportkörök során. Az ötödik helyet a WiLD csapata foglalta el, akik 13 pontot értek el az alapszakaszban.

A WiLD ötösére nagyobb nyomás helyezkedik, ugyanis ha nyerni szeretnének, azt mindenképp rendes játékidőben kell tenniük. Overtime esetén -akár győzelem akár vereség- pontegyenlőség alakul ki, ami a BEE csapatának kedvez. Ebből a szempontból egy fokkal könnyebb helyzetben van a Békéscsaba, de ez nem jelenti azt, hogy hátradőlhetnek. Előre szinte esélytelen megmondani, hogy melyik csapat fog győzedelmeskedni, ezért mindenképp kövessétek a mai meccset 18 órától a Rainbow6HU Twitch csatornáján

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések