Las Vegasba helyezi át székhelyét a Paris Legion és Paris Eternal e-sport csapat

Las Vegasba helyezi át székhelyét a Paris Legion és Paris Eternal e-sport csapat

A tulajdonosok először új neveket védettek le, később pedig megerősítették az információt. 

A koronavírus világjárvány igencsak betett az Activision-Blizzarnak, ugyanis a stúdió éppen indította volna az Overwatch League és Call of Duty League lokalizált eseményeit a csapatoknak otthont adó városokban. A körülmények miatt sajnos az események elmaradtak és a mérkőzéseket online formában voltak kénytelenek megtartani, ennek köszönhetően pedig az alakulatok jegy és egyéb merch eladásból származó bevételei jócskán megcsappantak, így tetemes tartozást halmoztak fel a stúdió felé. 

Az Overwatch League első körös szerződései egyébként jövőre járnak le, így a tulajdonosok kötbér fizetése nélkül kiszállhatnak a versenysorozatból, vagy új helyszínt vehetnek maguknak. Úgy tűnik, az utóbbi mellett döntött a Paris Eternal OWL és Paris Legion COD League csapatokat birtokló DM Esports, ugyanis felröppent a hír, hogy a szervezet levédette a Vegas Legion és Vegas Eternal neveket. Később ezt hivatalosan is megerősítették és kiderült, hogy a relokáció 2023-ban valósul meg. 

A két alakulatra valószínű, hogy rá is fér a levegőváltozás, ugyanis az Eternal 0-6-os mérleggel nem tudta magát kvalifikálni az Overwatch League Kickoff Clash lanjára, a Legion pedig jelenleg utolsó helyen tanyázik a CDL ranglistáján. A történetben talán a rajongók kerültek a legnehezebb helyzetbe, hiszen több évig szurkoltak, most viszont csapataik elugranak a dohányboltba és új családot alapítanak egy másik városban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!