K&H MNEB S4 R6S: Befejeződött az alapszakasz, meglepetés csapatokkal az első négy helyen

K&H MNEB S4 R6S: Befejeződött az alapszakasz, meglepetés csapatokkal az első négy helyen

Nagyon szoros meccset játszott a két csapat, de a BEE előnyösebb helyzete miatt simán megnyerte a playoff spotot.

Immár hivatalosan is befejeződött a negyedik szezon alapszakasza, az is megvan, hogy kiket láthatunk továbbra is MNEB-meccseken. Pénteken lezajlott a csoportkörök utolsó meccse, ahol a Békéscsabai E-sport Egyesület, és a WiLD Multigaming ötöse csapott össze. Hatalmas volt a tét, mindkét csapatnak a playoff hely múlt a mérkőzésen. 

Mindkét félnek érdekes útja volt eddig az ütközetig. A WiLD az MNEB veteránja, igaz más játékosokkal, de ez a csapat jelen volt eddig az összes szezonban, a legelsőt ráadásul sikerült megnyerniük is. A BEE inkább egy meglepetés csapat volt idén, a csapat magja Lepidus Haribo és Dom1n1k, akik tavaly a PLG-színeiben küzdöttek a bentmaradásért. Idén ismét megpróbálkoztak a versennyel, és sokkal sikeresebbek mint eddig bármikor. 

Kafe-t választották a meccs pályájának, BEE védő a WiLD támadó csapatként kezdett. Várható volt egy szoros meccs, magas volt a tét is, azonban csak az elején tűnt annak. A Békéscsabai ötös sokkal magabiztosabban játszott, ráadásul nekik elég volt csak 6 kört nyerni, ugyanis overtime esetén eredménytől függetlenül ők jutnak be. Részükről Garren remekelt a meccsen, sok gyilkosságot szedett össze a körök során, és a BEE robogott a bejutás felé.

Egészen 6-2-ig jutottak, ami már a biztos negyedik helyet jelentette számukra. A WiLD szinte megszólalni sem tudott, hiába volt erős a csapat. Flawless köröket és 1vX szituációkat nyertek, de számukra sajnos ez nem volt elég.

A hatodik BEE győztes kör után úgy tűnt, hogy elengedték a meccset, mivel a bejutás már meg volt számukra ezért csak jól érezték magukat. A WiLD is összeszedte magát, később még a meccset is sikerült megnyerniük 8-7-re, de addigra ennek már nem volt tétje. 

Tabella állása az alapszakasz vége után

Egyetlen egy pont különbségen múlt számukra, hogy a negyedik szezonban is rájátszásba, vagy esetleg döntőbe kerüljenek. Ezúttal a KMK, Illés Akadémia, a szintén meglepetésnek számító WnP és a Békéscsabai E-sport Egyesület játékosait követhetjük végig a playoffban. 

Az első és a negyedik helyezett játszik egymással, valamint a második és a harmadik. A két csapat akik ezeket a meccseket megnyerik a döntőbe jutnak, ahol a főnyereményért küzdhetnek meg egymással. De a két vesztes csapat számára sem ér véget a verseny, ők egy úgynevezett bronz meccset fognak játszani, ahol eldől, ki nyeri a harmadik helyet és a vele járó díjakat. Még több izgalmas meccset követhetünk végig az idei szezon vége előtt, ezért legyetek benne biztosak, hogy ti is követitek a Rainbow6HU Twitch csatornáját.

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!