Rocket League: Lassan 7 éves a játék, ünnepi hangulatot vesz fel a 7. szezon is

Rocket League: Lassan 7 éves a játék, ünnepi hangulatot vesz fel a 7. szezon is

Méltó módon szeretné megünnepelni a születésnapot a Psyonix.

2015. július 7-én jelent meg a Rocket League, a Psyonix népszerű autófocis játéka, amely így az idei évben ünnepli megjelenésének 7. évfordulóját. Ráadául a közeljövőben, június 15-én veszi kedetét a 7. kompetitív szezon is, a számok „együtt állását" pedig speciális módon szeretné megünnepelni a fejlesztőgárda.

Rocket Pass

Félig-meddig luxuskörülményeket igyekeznek majd teremteni a legújabb Rocket Pass-itemek. Ilyenek lesznek például majd a Carat Cutter kerekek, az Aquarium banner, ezeket pedig majd a Maestro elnevezésű járgányon is használhatod majd. A legtöbb tárgyról képeket cikkünk végén lévő képgalériánkban találhatsz meg.

Új tárgyak és aréna is érkeznek

„A legjobb játékosok a legjobb jutalmakat érdemlik meg", fogalmazott a Psyonix, így az új szezonban a Rocket Pass új tárgyakkal, név szerint arany festésű tárgyakkal (Golden Painted Items) bővül. Ezeket már 70-es szint felett szerezheted be, és az is lehet, hogy 150-esig kell eljutni, hogy szert tegyél ilyenre. Ugyanúgy vadonatúj jutalmakat is kaphatsz a játékbeli tournamentek után.

Mérkőzéseinket pedig egy új arénán is játszhatjuk innentől – igaz, a „régi-új" kifejezés megfelelőbb lenne, az Utopia Coliseum aréna ugyanis egy új, Gilded elnevezésű variánst kapott, ezt az alábbi képen láthatod.

Mi várható még a játékban?

A Psyonix ezen kívül ígéretet tett arra, hogy a custom training funkció némi ráncfelvarráson esik majd át, erről bővebb infókat későbbre ígértek. Végül pedig egy Summer Anniversary elnevezésű, korlátozott ideig elérhető játékmód is érkezik majd a játékba, a részletekre viszont ugyanúgy várnunk kell.

Rocket Pass tárgyak

Végül pedig képgalériánkban megtekinthetsz néhány tárgyat, melyre a Rocket Pass-beli szintlépések során tehetsz szert. Csak kattints az alábbi képre és el is éred képgalériánkat.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az új szezon június 15-én kezdődik, amelyet egy június 14-i frissítés előz majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te szoktál játszani a Rocket League-gel?