Ezt tartalmazza az Overwatch 2: Watchpoint Pack

Ezt tartalmazza az Overwatch 2: Watchpoint Pack

A 40 eurós csomagba kozmetikumok mellett hasznos kiegészítők kerültek be. 

Néhány nappal ezelőtt tartották az Overwatch 2 hivatalos bemutatkozó eseményét, mely során a Blizzard leleplezte, miben változik meg a játék a nagy elődhöz képest. Első és talán legfontosabb, hogy a franchise ingyenes modellre vált, a néhány országban mára már illegálisnak számító Loot Boxok pedig nyugdíjba vonulnak, hogy átadhassák helyüket a Battle Pass rendszernek. Mindemellett a fejlesztők felfedték az OW2 ütemtervét is, ami alapján rengeteg új tartalom vár ránk az október 4-i megjelenés után

A közösség nagy része egyébként örömmel fogadta az üzletimodell váltást, azonban a Blizzardot sem kell félteni és biztosak lehettek benne, hogy az Overwatch 2 fejlesztésének árát a játékosok keményen meg fogják fizetni. A bejelentés után nem sokkal közzé is tették az első fizetős csomagot a játékhoz, ami a Watchpoint Pack nevet kapta és 40 euróért, azaz a jelenlegi árfolyam tükrében nagyjából 16 ezer forintért lehet megvásárolni. Érdekesség, hogy a június 28-án induló új bétára már nem érvényesek a korábbi teszt hozzáférései, ezért vagy a BlessRNG-re bízzuk magunkat, vagy leperkáljuk az összeget a Packért és instant megkapjuk a beugrót. 

A kulcs mellett azért van néhány csábító elem is a csomagban, melyek nem csak az új érdeklődőknek, de a veterán játékosoknak is csábítóak lehetnek. Először is a Watchpoint Pack tartalmaz két Legendary hőskinézetet a Space Raider Soldier és Cassidy személyében, ráadásul az első szezon Battle Passának prémium csomagját is megkapjuk benne. Ezen kívül jár még hozzá egy exkluzív gyémántként csillogó Player Icon, a játék új fizetőeszközének számító coinból 2000, továbbá az eredeti Overwatch Legendary Edition kiadása.  

Az ajánlat tehát egész jónak mondható, viszont van egy olyan érzésem, hogy a Blizzard pár havonta elő fog rukkolni egy ehhez hasonló, kihagyhatatlannak tűnő lehetőséggel. Persze most teljesen jogosan lehet mondani, hogy nem kötelező megvenni a kozmetikumokat, viszont az elmúlt 6 évben a legtöbbünk olyan jól elvolt az eddigi rendszerrel, hogy az éles váltás kicsit zokon esik. Ti mit gondoltok? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!