Így fest majd az Overwatch 2 Battle Pass rendszere

Így fest majd az Overwatch 2 Battle Pass rendszere

A játék új üzleti modellje miatt rengeteg tartalom vár ránk, csak győzzük majd megfizetni. 

Csütörtökön tartották az Overwatch 2 hivatalos bemutatkozó eseményét, ahol a Blizzard felfedte terveit a franchise jövőjét illetően. A fejlesztők nem voltak szófukarok, ugyanis az új üzleti modell mellett rengeteg újdonságot lelepleztek, legyen szó pályákról, karakterekről, továbbá egyéb más tartalmakról. Habár az OW2 ingyenes modellre vált, a stúdió azért kitalált egy két csábító trükköt, mint például a 40 eurós Watchpoint Pack, hogy bevételre tudjon szert tenni. 

Az Overwatch 2 egyébként kukázza a Loot Boxokat és az igencsak megosztó Battle Pass rendszerre vált, ami minden kompetitív szezonban új tartalmakkal lesz elérhető. Ahogy azt mondjuk már a Call of Duty: Warzone-ban megszokhattuk, itt is lesz egy ingyenes és egy fizetős út, utóbbiért természetesen fizetnünk kell majd, egyelőre azonban nem tudjuk, hogy mennyit. Tartalom szempontjából viszont nem panaszkodhatnak majd a Premium csomag birtokosai, ugyanis az XP gyűjtéssel skineket, fegyver charmokat, illetve más kozmetikumokat zsebelhetnek majd be. Az alábbi bejegyzésben rápillanthattok, hogyan is fest majd a Battle Pass. 

Érdekesség, hogy a fejlesztők egy újdonsággal is készülnek majd a Battle Pass birtokosainak a Mythic Skinek személyében, melyek személyre szabható hőskinézeteket jelentenek. Az alábbi képen a Cyberdemon Genjit láthatjátok, és annak különböző variációit. Habár a variációk száma véges, mindenféleképpen érdekes irányba indult el a Blizzard és ha tippelnünk kéne, ez még csak a kezdet és egy idő után egyre több módon tudjuk majd átalakítani a skineket. Ha kíváncsiak vagytok a Mythic és egyéb kozmetikumokra, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig a képgalériánkat!

Nektek hogy tetszik egyébként a Battle Pass felépítése? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!