Gaming: Újabb elismerést gyűjtött be Skyrim-nagyi

Gaming: Újabb elismerést gyűjtött be Skyrim-nagyi

Minden videós példaképe lehet a 85 éves hölgy.

Shirley Curry, ismertebb nevén a Skyrim-nagyi elérte a világ legnagyobb videós platformján az 1 millió feliratkozót. A YouTube a mérföldkő kapcsán megjutalmazta a 85 éves videóst egy plakettel, ami egy névre szóló arany lejátszási gombot ábrázol.

A veterán játékos legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a PAX East egyik beszélgetésében rákérdeztek nála, hogy mit üzen Todd Howardnak, a Bethesda első emberének. A Skyrim-nagyi minden kertelés nélkül megsürgette a céget, hogy készítsék már végre el a The Elder Scrolls 6-ot, amelyre vele együtt milliók várnak világszerte.

A kifejezetten gaming tartalmak mellett Curry elkezdett aktívan vlogolni, amely anyagokban a mindennapjairól számol be a hatalmas rajongótáborának. Emellett készülő könyvéből (The Listener) felolvasó délutánokat tart az "unokáinak", amely szintén egy üde színfoltja a hatalmas csatornának. Az Egyesült Államokban, azon belül is Ohio államban élő Skyrim-nagyi tényleg nagymama, sőt dédnagymama is. Összesen négy fia, kilenc unokája és három dédunokája támogatja őt karrierjében, amely egészen egyedinek számít a videójátékos világban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik játék volt nagyobb élmény: The Witcher 3 vagy a TES: Skyrim?