Hirdetés

A VALORANT játékosok ismét a fejlesztőket ekézik, ismét jogosan

Te elégedett vagy a VALORANT pályáival?

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Pár napja végre megérkezett a VALORANT ötödik epizódja, ami persze tengernyi újdonságot és hibajavítást hozott, de a legnépszerűbb mégis az új pálya. Pearl berobbant a játék versenypályái közé, csak egy a gond, hogy egy korábbi map helyére érkezett.

Split, ha csak ideiglenesen is, de kikerült a versenypályák közül, ami azonnal felszította a tüzet az elégedetlen rajongók szívében. A VALORANT játékosok többsége ugyanis hosszú hónapok óta kérleli a Riot Games csapatát, hogy építsenek be egy új rendszert a játékba és lehessen a pályák között választani.

Ezt a Riot már számtalanszor elutasította, senki sem érti miért. Szerintük tökéletes változatosságot biztosít a 7 aktív pálya. A 8 játszható map szerintük már sok, de arra nem gondolnak, hogy a mostani 7 közül is rengetegszer ismétlődik ugyanaz.

A játékosok változást szeretnének és erre ötleteik is vannak. Ha a Riot végképp szeretné elkerülni, hogy mindig mindenki csap egy pályát (helló Fracture) tiltson ki, akkor létrehozhatnának egy időszakos, mondjuk 24 órás ban rendszert.

Legyen minden játékosnak egy tiltása, egy választása amin nem akar játszani, de az csak 24 óráig legyen érvényes. Mihelyt az lejárt, a kitiltott pálya kerüljön vissza a lehetőségek közé és újabb 24 órán át azt már ne lehessen kibannolni. Ez már elsőre is remek megoldásnak tűnik, a Riot is elégedett lehetne vele és a játékosok is. Persze a Riot Games eddig semmilyen hajlandóságot nem mutatott arra, hogy a játékosok véleményére adjanak, így erre most is kicsi az esély.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te elégedett vagy a VALORANT pályáival?

 • 50 %
 • 50 %
Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Detrix 1 hónapja
  Egy ilyen pálya választó/bannoló dologból a RIOTnak semmi anyagi haszna, talán néhány év múlva csinálnak vele valamit.
  0 0 Válasz
 • Omexthechaos 1 hónapja
  Elég lenne csak azt figyelembe venni, hogy hány ember van aki a map miatt dodgeol...és nem a split lenne a legtöbbet dodgeolt pálya...Fracture,Breeze khm..
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • noni76 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Streetx86 1 hónapja
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés