Új edző már van, ötödik játékos lehet nem is lesz a Liquidnél?

Új edző már van, ötödik játékos lehet nem is lesz a Liquidnél?

Európából és Észak-Amerikából is hívtak beugrót az IEM Kölnre, de eddig senkit sem tudtak megszerezni.

Az IEM Kölntől kezdve daps lesz a Liquid edzője adreN helyett – jelentette be a szervezet. Ezzel azonban nem hárult el minden probléma a csapatnál, ugyanis a kispadra került shox helyét ezidáig nem tudták kitölteni. A Dust2.us szerint számtalan játékost, köztük Snaxet és jks-t is hívták beugrónak, de ezen próbálkozások egyike sem járt sikerrel, miközben az IEM Köln felállásait legkésőbb ma le kell adni. 

Daps hosszú karrierje alatt irányítóként, majd edzőként ért el sikereket 2017-2019-ig az NRG és később az EG címere alatt. Ezután játszott a Cloud9-ban és a Gen.G-ben is, de 2021-ben újra az EG-nél találta magát az edzői székben. Az itteni munkája a csapat állapota miatt nem volt egyszerű, legelső versenyén be kellett ugorjon játszani stanislaw helyén. Most pedig közel hét év után tér vissza a Liquidhez, ahol 2015-ben NAF, nitr0 és EliGE, valamint előde, adreN mellett játszott egy rövid ideig.

Dapsnek jó eséllyel meg kell ismételnie Kölnben azt a kezdést, amit tavaly az EG-nél, ugyanis a csapatának nincs ötödik játékosa. Shox a kispadra került, a riportok szerint ő szeretett volna távozni, így nem opció a használata. A Dust2.us riportja szerint a Liquid ezért megkereste Snaxet, de őt csak akkor használhatnák, ha leigazolják, mert az ENCE játszatta Dallasban, így 120 napig hozzájuk van kötve az ESL Pro Tourban. Ezután jks-szel próbálkoztak, de őt a Complexity érthető módon csak pénz fejében volt hajlandó kölcsönözni, a Liquidnek ez nem tetszett. A lap forrásai szerint a Dignitasnál is érdeklődtek, de ez korán meghiúsult. Valamint az EG-hez is bejelentkeztek a volt Carpe Diem egyik játékosáért, de ők nem akartak együttműködni.

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!