Az Overwatch 2 fejlesztői leleplezték Junker Queen kitjét

Az Overwatch 2 fejlesztői leleplezték Junker Queen kitjét

Képességei alapján egy igencsak különleges karakterről van szó. 

Előző héten kicsit aktivizálták magukat a Blizzardnál és hivatalosan is bejelentették az Overwatch 2 ütemtervét, illetve az éven még ránk váró tartalmakat. A játék alapvetően ingyenes modellre vált ugyan, live service elemekkel megfűszerezve, azonban a stúdió így is megtalálja a módját, hogy az utolsó garast is legombolja rólunk. Első körben ott van például a 40 eurós Watchpoint Pack, amivel nem csak kozmetikai cuccokat, de bevásárolhatjuk magunkat a jövőhét kedden induló zárt bétatesztbe. 

A bétában egyébként előreláthatólag már szerepelni fog a frissen bejelentett új karakter, Junker Queen is, aki egy igen különleges helyet foglal majd el a tank játékosok szívében. A korábbi iparági pletykák alapján már tudni lehetett, hogy a hősnő milyen kittel operál, nemrég azonban a Blizzard hivatalosan is közzétette a képességek listáját és azok adatait. A fejlesztők nem feltétlenül voltak kreatívak, hiszen a leírás alapján egy Death Knightot kapunk a World of Warcraftból. 

Junker Queen alapvetően 425 HP-val rendelkezik és az eddigi információk alapján pajzsa nincs, életerejének visszatöltéséről pedig a kiosztott sebzés gondoskodik. A képességek tehát a következők: 

  • Scarttergun: rövid csövű sörétes, sebzése egyelőre nem ismert.
  • Jagged Blade: Eldobható kés, ami a kiosztott sebzés alapján életerőt tölt vissza.
  • Commanding Shout: 200-al növeli Junker Queen, 100-al pedig a közelben lévő csapattársak életerejét, plusz 30% mozgási sebességet ad. 
  • Carnage: A karakter pörgetni kezdi csatabárdját és dot sebzést oszt ki. 
  • Rampage(Ulti): Egyenes irányú charge, ami sebzi az ellenfeleket és meggátolja, hogy gyógyítani lehessen őket.(Hasonlóan mint egy Ana gránát)
  • Adrenaline Rush: Passzív, a kiosztott dot sebzések alapján tölt vissza életerőt. 

Aki nem értette volna a Halállovag-kaszttal való párhuzamot, annak itt egy kis összehasonlítás. Az Adrenaline Rush nagyjából a Death Strike-kal egyenlő, a Commanding Shout igaz Warrior találmány, van benne némi régi Rune Tap és a Vampiric Blood, a Rampage ulti pedig felér egy jól irányzott Necrotic Strike-kal, ami mindig is a Healerek rémálma volt. Ettől függetlenül érdekes lesz látni, miként passzol ez a kit majd az Overwatchba. Mi várjuk már a karakter érkezését, és ti? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!