Copenhagen Flames játékossal erősít a Heroic

Refrezh a hétvégén került a kispadra, de már meg is találta a Heroic a helyére jabbit, aki a Copenhagen Flames csapatával futott be a dán mezőnyben.

A Heroic a 18 éves jabbit választotta ötödik játékosának refrezh helyére – jelentette be a szervezet. Refrezh szombaton került a kispadra, ami lehet meglepő döntésnek tűnt azután, hogy épp most nyertek egy versenyt végre LAN-on, de érthető, hiszen az online éra után nem voltak képesek megismételni a sikereiket egészen két héttel ezelőttig. Ennek ellenére kockázatos döntés egy működő csapatban cserélni, amire a Heroic is reagált: „hajlandóak vagyunk kockáztatni valami nagyon jót egy esélyért, hogy a legeslegjobbak legyünk”.

A fiatal jabbi leigazolása viszont kifizetődhet, hiszen a megfelelő támogatás mellett újabb magasságokat érhet el, miközben a kora ellenére tapasztalat már van mögötte bőven: megjárt két Majort, a HLTV ranglistáján a top 10-be is bejutott csapatával. A játékos is izgatott a lehetőség miatt, hogy egy top 5 csapatban bizonyíthat. Reméli, még ennél is előrébb juthatnak majd a jövőben. Jabbi július 5-én debütál Heroic színekben az IEM Kölnön, ahol először a Play-in szakaszon kell átverekedniük magukat.

A Heroic felállása

Martin stavn" Lund
Casper cadiaN" Møller
René TeSeS" Madsen
Rasmus sjuush" Beck
Jakob jabbi" Nygaard

Richard Xizt" Landström (edző)

Ismail refrezh Ali (kispad)

Borítókép: Heroic

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!