Gameplay előzetest kapott Junker Queen, az Overwatch 2 új hőse!

Gameplay előzetest kapott Junker Queen, az Overwatch 2 új hőse!

A hangulatos kedvcsinálóban akció közben láthatjuk a királynőt. 

Előző héten a Blizzard hivatalosan is megmutatta a rajongóknak, mi vár majd rájuk az Overwatch 2-ben, legyen szó a Battle Pass rendszerről, a Loot Box nélküli üzleti modellről, vagy a temérdek új tartalomról. Az esemény egyik legizgalmasabb témája az új hős, Junker Queen volt, akiről a napokban az is kiderült, milyen képességekkel rendelkezik majd. 

A leírás alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy World of Warcraftos Death Knightot kapunk a játékba, aki a kiosztott sebzés alapján gyógyítja magát, ráadásul az ultijával meggátolhatja, hogy az ellenfelek gyógyításban részesüljenek. Ezek alapján ha nem kapunk rá egy Lich King, illetve Queen skint, akkor mehet a tüntetés a Blizzard székház előtt. Na de komolyra fordítva a szót, a fejlesztők nemrég megmutatták a karakter képességeit akció közben is és a látottak alapján igencsak izgalmas időszak előtt állnak az Overwatch rajongók. Előzetes az alábbi videóban! 

Habár első ránézésre rendkívül izgalmasnak tűnik a hős, kicsit aggódom a passzívja és a gyógyítás blokkolás miatt, mivel az új mechanikákat a Blizzard nem feltétlenül találja el jól és benne van a pakliban, hogy a királynő még hónapok múlva is broken, vagy teljesen használhatatlan lesz a meccseken. Reméljük, hogy a fejlesztők kicsit összekapták magukat az új menedzsment és az előre vetített feszült munkamenet miatt, így Junker Queen zökkenőmentesen kerülhet be a játékba. Ti várjátok már a karaktert? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!