R6S: Minden amit az új, exkluzív konzol frissítésről tudnod kell

R6S: Minden amit az új, exkluzív konzol frissítésről tudnod kell

Tegnap este megérkezett a várva várt új R6S-frissítés, íme a teljes lista a változásokról.

Valószínűleg a legtöbben tudjátok, hogy mivel ez egy teljesen exkluzív update a konzolosok számára, a csomag nem rejt magában sok újdonságot. A nemrégiben megjelent Vector Glare szezon után ez várható is volt és persze az is fontos, hogy a bugokat minél előbb megoldják. 

A patch a következő fő problémákat érinti és javítja:

  • inkonzisztens pozicionálás
  • a penalty banner megjelenítésének hibája
  • a Y7S2 Welcome Pack végre elérhető a PlayStation boltból is
  • hiányzó VO-effektek pótlása

Rögtön megemlítik az egyik legzavaróbb és legnagyobb hibát konzolon, a különböző hangeffektek többször is rossz helyről érkeznek, ami könnyen összezavarhatja a játékosokat. A penalty banner javítása nem annyira jelentős a gameplay szempontjából, de mindenképp jó látni, hogy ezzel is foglalkoznak. 

A Year 7 Season 2 Welcome Pack is végre visszatért a PS Store-ba, sokaknak hiányzott már. A csomag tartalmaz 2670 R6 creditet, egy teljes outfit kinézetet Ashre és a fegyverére, valamint egy 7 napos Renown Boostert. Végül, de nem utolsó sorban pedig, néhány VO-effektet is javítottak, ami mindenképpen örömteli a játékélményen szempontjából.

Új tartalmak szempontjából nem ez volt az év frissítése, de nem is baj. Néha egy-két apró, ám annál bosszantóbb hiba kijavításának is örülhetünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!