R6S: Kis káosz után végre az éles szerverekre is megérkezett Vector Glare

R6S: Kis káosz után végre az éles szerverekre is megérkezett Vector Glare

Néhány hete a fejlesztők eltolták az Operátor megjelenési dátumát, de az utolsó pillanatban úgy döntöttek, hogy mégis kiadják időben éles szerverekre.

Az Operation Vector Glare immár elérhető minden platform éles szerverein. Június 14-én került be, igazából teljesen váratlanul, hiszen a fejlesztők néhány hete még a késéséről tettek bejelentést.

Az okokat nem magyarázták el, néhány forrás szerint elég komoly hanggal kapcsolatos bugok kerültek elő, de lehettek olyan hibák is, amik még mindig előfordulnak, mégis vele együtt adták ki a frissítést. Érdemes például elkerülni a Mira ablakokat, ugyanis egy jól elhelyezett C4-gyel a megerősített fal másik oldaláról is megölhető a játékos.

Remélhetőleg ezek hamarosan kijavításra kerülnek, addig is nézzük meg, hogy milyen újdonságok jöttek az új szezonnal.

Új operátor 

Sens a legújabb jövevénye a szezonnak, új fegyvert és gadgetet is bevezetnek vele. Segítségével egy átlőhető de ugyanakkor átláthatatlan falat lehet húzni a pályán, ami megkönnyíti a támadók dolgát. A Belga operátort a battle pass prémium részével lehet megszerezni, két hét múlva Renown-ból is megvehetővé válik. Bővebben itt tudsz olvasni róla.

Shooting range

A shooting range egy áttörő újítás gameplay szempontjából, ez az első szezon, hogy Siege-ben is elérhetővé válik egy ilyen funkció. Bármelyik fegyverrel lehet gyakorolni, sőt bármelyik operátorral, még azokkal is amik jelenleg nincsenek megvéve. Egy új deathmatch pályát is felavattak, Close Quarter néven. Valamint az új friendly fire rendszer is élessé vált, amiről bővebben is tudsz olvasni.

Squad Up Reactivation program

Hogyha játszottál a játékkal a Demon Veil megjelenése óta (Year 7 első szezonja), akkor jogosulttá válsz ingyenes nyereményekre. Ezeket úgy tudod megszerezni, hogy elhívod a barátaidat és bármilyen PvP meccset játszotok együtt. 5 lejátszott meccs után minden barátod után kapsz egy packot, és a barátaid is kapnak a meccsek végén egyet-egyet. Ezekből a csomagokból akár ingyen operátort, vagy különböző skineket lehet nyitni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!