R6S: Kiderült az August Major helyszíne, nem lesz messze tőlünk a verseny

R6S: Kiderült az August Major helyszíne, nem lesz messze tőlünk a verseny

Németország lesz a torna házigazdája, immár harmadjára.

A közösség erősen tiltakozott az ellen, hogy a következő Major az Egyesült Arab Emirátusokba kerüljön megrendezésre, végül pedig beadta a derekát a Ubisoft. A verseny azonban nem maradhat el, új helyszínt kellett találniuk, ami mostanra meg is van!

Az R6S Major Németországba, Berlinbe megy. Jegyeket a rájátszástól lehet venni, ami a Theater am Potsdamer Platzban foglal helyet és augusztus 19. és 21. között tart. Jegyeket ezen a linken tudtok vásárolni, ha szeretnétek.

Minden jegyhez ki van jelölve egy már kiosztott szék száma, a Berlinbe látogatók négy különböző kategóriákból választhatnak. Mindegyik kategória másféle ülést és jutalmat tartogat, érdemes lehet lecsapni a legjobb helyekre, a legmenőbb ajándékokra.

Ez a harmadik alkalom, hogy a Major Németországban kerül megrendezésre, a Season 1 és Season 5 alatt is ők adtak otthont a tornának. Mindegyik régióból a top 4 csapat utazik Berlinbe, ahol aztán mindannyian a bajnoki címért küzdenek majd. Már elérhető az új Six Berlin Major operátor bundle, amely árának 20%-a a Major nyereményalapjába kerül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!